حجتالاسلاموالمسلمین روحالله شاطری، دبیر ستاد تدوین سند دانشگاه اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: باید از ظرفیت و زمینه علمی دانشگاهها برای شناسایی و حل مسائل جامعه اسلامی در همه امور استفاده کرد.
وی افزود: اسلامی شدن دانشگاهها باید با تکیه بر مبانی معرفتی و بنیادهای ارزشی و اسلامی، ظرفیت علمی و فکری دانشگاه را توسعه و این رشد را در مرتفع کردن مشکلات جامعه بکار بندد.
همکاری همه جانبه حوزه و دانشگاه
حجتالاسلام شاطری بیان کرد: رسیدن به هدف نهایی تحقق اسلامی شدن دانشگاه نیازمند برنامهریزی مدون و گذشت زمان است و این مهم نیازمند یک حرکت تدریجی است و نباید با عجله و شتابزده عمل کرد.
دبیر ستاد تدوین سند دانشگاه اسلامی با اشاره به اینکه زیرساختهای فکری و معرفتی باید در دانشگاهها ایجاد شود عنوان کرد: برای آنکه در راه اسلامی کردن دانشگاهها به خوبی عمل کنیم نیاز است همکاری همه جانبه حوزه و دانشگاه صورت گرفته و زیرساختهای رفتاری جامعه شناسایی و تدوین شود.
اولویتهای برنامه اسلامی شدن دانشگاهها
وی در ادامه بیان کرد: رفتار در چارچوب ارزشهای دینی و قوانین نظام اسلامی معیار تعامل با حقوق شهروندی و دانشجویی و محیطهای علمی از اولویتهای برنامه اسلامی شدن دانشگاهها است و در آن سعی خواهد شد دانشجویان به حقوق و تکالیف خود آشنا و ملتزم باشند.
حجتالاسلام شاطری گفت: ممکن است در عرصه عمل بخشی از سند محقق نشود اما تلاش میکنیم با استفاده از ظرفیتهای علمی و فرهنگی دانشگاه بخش بیشتری از این سند را اجرا و بخشهایی که قابل اجرا نبود را بازنویسی کنیم.