کد خبر: 1382970
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۷
برای نخستین‌بار در تبریز انجام می‌شود؛

ثبت نام دوره آموزش «مبانی هنر تواشیح و همخوانی قرآن کریم»

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره آموزشی «مبانی هنر تواشیح و همخوانی قرآن کریم» به‌همت جامعةالقرآن والعترت شهرستان تبریز برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مؤسسه جامعةالقرآن والعترت تبریز برای نخستین‌بار اقدام به برگزاری دوره مبانی و آموزش تواشیح و همخوانی قرآن کریم کرده است؛ این دوره به‌صورت تخصصی در قالب مراحل مختلف اجرایی می‌شود.
در مرحله اول طی ۲۰ جلسه آموزش ضمن تدریس مبانی و الزامات هنر تواشیح و هم‌خوانی قرآن کریم به کارورزی عملی با شرکت‌کنندگان پرداخته می‌شود.
قرآن‌آموزان پس از ارزیابی اولیه در کلاس‌ها شرکت کرده و پس از اتمام دوره از افراد مستعد در گروه تواشیح مؤسسه جامعةالقرآن والعترت تبریز استفاده خواهند شد.

تدریس مبانی تواشیح و هم‌خوانی توسط اساتید متخصص
این دوره با تدریس محمدحسین بلاغی‌مبین و میثم ناعمی که خود از اساتید مشهور و برجسته در زمینه تواشیح و هم‌خوانی هستند، برگزار می‌شود.
دوره فوق‌الذکر ویژه افراد بالای ۱۷ سال که باید تسلط کامل بر صحیح خوانی و تجوید قرآن کریم داشته باشند، تشکیل می‌شود؛ باید یادآور شد مهلت ثبت نام در این دوره ۲۲ اسفندماه تعیین شده است.
علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن ۵۲۶۱۳۹۱ تماس حاصل کرده و یا به نشانی شهرستان تبریز، میدان نماز خیابان شهید مطهری مراجعه کنند.
خبرنگار: سیدمحمدحسین آل‌مولانا

captcha