کد خبر: 1383640
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۸:۱۵

مشارکت بیش از 17 هزار نفر در جشنواره ملّی بهار جهاد دانشگاهی

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی در اختتامیه جشنواره ملّی بهار که همراه با تجلیل نفرات برتر برگزار شد، از مشارکت بیش از 17هزار نفر در این جشنواره خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره ملی بهار با محوریت شعار«حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی» عصر امروز 14 اسفند ماه، از سوی معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی همراه با تجلیل از 47 نفر از برگزیدگان این جشنواره برگزار شد.
در ابتدای این مراسم طیبی رئیس جهاد دانشگاهی به ایراد سخنرانی پرداخت و اظهار کرد: توقع مقام معظم رهبری از تبیین شعار سال سیاست‌گذاری و نظارت بر حُسن اجرای این هدف متعالی در دراز مدت است.
وی تحقق حماسه اقتصادی را نیازمند ایجاد وحدت بین نیروهای وفادار به انقلاب اسلامی دانست و گفت: همه نهادها باید با برنامه جامع و بلند مدت به سوی تحقق شعار سال گام بردارند.
در بخش دیگری از این مراسم، مهدی فیض، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی نیز در این مراسم حضور یافت و به ارائه گزارشی از هفتمین دوره جشنواره ملی بهار پرداخت.

وی طی سخنانی اظهار کرد: مقام معظم رهبری هر ساله همزمان با تبریک نوروزی پیام حکیمانه و مدبرانه خود را در قالب شعار سال به منظور تعیین راهبردهای مهم کشور فراروی مردم، فرهیختگان و جامعه اسلامی قرار می‌دهند تا همگان هوشیارانه در پیشبرد آرمان‌های انقلاب اسلامی به صورت هم سو و هم دل گام بردارند.
فیض در ادامه افزود: مقام معظم رهبری در شعار امسال مجاهدت اقتصادی و حضور جهادگرانه ملت ایران در عرصه‌های سیاسی و اقتصادی را یک ضرورت دانستند و خاطرنشان کردند که بخشی مهمی از جهاد اقتصادی مسئله تولید ملی باز می‌گردد که اگر ملت با همت، عظم و آگاهی و مسئولان با برنامه‌ریزی درست به پیش روند، می‌توانند تولید مشکلی را حل کنند و بر چالش‌هایی که دشمن ایجاد کرده، غلبه کنند.
فیض هدف از برگزاری جشنواره ملی بهار که هر ساله با محوریت شعار سال برگزار می‌شود را تبیین وجوه و ابعاد نظری و کارکردی شعار سال، تعمیق گرایش‌ها باورهای دینی و ملی قشر دانشگاهی با توجه به شعار سال، ایجاد انگیزه و تلاش مضاعف برای رسیدن به آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی و بسترسازی جهت افزایش آگاهی و تقویت مشارکت دانشجویان برشمرد.
فیض جامعه هدف جشنواره ملی بهار را اساتید، دانشجویان، حوزویان و اعضای جهاد دانشگاهی سراسر کشور برشمرد و اظهار کرد: این جشنواره در قالب‌های مقاله‌نویسی، کتابخوانی، بخش هنری، فیلم کوتاه و نشست‌های هم‌اندیشی برگزار شد.
وی تعداد آثار ارسال شده در بخش مقاله را 118 مورد، فیلم کوتاه 50 مورد، بخش هنری 46 مورد و بخش‌های جانبی را 1830 مورد عنوان کرد و گفت: 5 هزار و 280 نفر در مسابقات کتابخوانی و 9 هزار 812 نفر ساعت در نشست‌های هم اندیشی حضور پیدا کردند که در مجموع می‌توان گفت 17 هزار و 136 نفر در هفتمین جشنواره ملی بهار مشارکت داشتند که از 47 نفر از برگزیدگان تجلیل به عمل می‌آید.
در بخش دیگری از این مراسم پس از پخش کلیپ‌های برگزیده جشنواره حجت‌الاسلام و المسلمین نقویان به ایراد سخنانی پرداخت و گفت: اگر اجازه انتقاد و دیدن کمبودها به انسان‌های تیزبین داده نشود، حماسه سیاسی اتفاق نمی‌افتد.
وی مسئولین را به انتقادپذیری دعوت کرد و گفت: امام علی(ع) خطاب به مالک اشتر فرمودند: اولین حلقه‌ای که دور تو جمع می‌شوند باید منتقدان تو باشند. خوارج آیات جهنم را خطاب به امام علی(ع) می‌خواندند، ولی ایشان هرگز برخورد بدی با آنها نمی‌کردند.
حجت‌الاسلام نقویان به سخنان استاد مطهری مبنی بر استفاده از اندیشه‌های مختلف در کرسی‌های آزاداندیشی اشاره کرد و گفت: در جامعه‌ای که صدای منتقدان شنیده نشود، تنها صدای که شنیده می‌شود صدای متملقان است.
وی در پایان سخنان خود یاد آور شد: شایسته است در سال حماسه اقتصادی شاهد اختلاس‌های مالی نباشیم.

captcha