کد خبر: 1383944
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۰
امام‌جمعه اسلامشهر:

احسان و نیکوکاری توشه و ذخیره جهان آخرت است

خبرنگاران افتخاری/ ساسان حق‌شناس: حجت‌الاسلام محمد نوروزی در خطبه‌های نماز جمعه شهرستان اسلامشهر گفت: با توجه به آیات کتاب الهی، در آستانه سال جدید احسان و نیکوکاری نسبت به نیازمندان واقعی را در رأس امور زندگی خود قرار دهیم.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد نوروزی، امام‌جمعه اسلامشهر در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان در مصلای امام خمینی‌(ره) اسلامشهر با توصیه همگان به رعایت تقوای الهی اظهار کرد: خداوند متعال در قرآن مجید ابرار و نیکان را با ویژگی‌های داشتن ایمان به پروردگار، روز قیامت، فرشتگان، پیامبران الهی و کتاب‌های آنان به‌ویژه قرآن، اقامه نماز، پرداخت زکات و وفای به عهد و پیمان معرفی می‌کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پنجم جمادی‌الاول، سالروز ولادت حضرت زینب(س) و گرامیداشت روز پرستار افزود: مقام و فضائل این بانوی بزرگوار بسیار بالا است، به صورتی که حضرت امام حسین(ع) از ایشان درخواست می‌کند در نمازهای شب آن امام معصوم را دعا بفرمایند.

نوروزی در خطبه دوم نماز جمعه به عناوین مناسبت‌های هفته پرداخت و هدف از برگزاری هفته احسان و نیکوکاری در آستانه سال جدید را کمک به نیازمندان واقعی جامعه دانست و این عمل نیک را ذخیره زیبا برای جهان آخرت دانست.

امام‌جمعه اسلامشهر ضمن گرامیداشت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری بیان شیوای مقام معظم رهبری را عنوان کرد که فرمودند «حفاظت از محیط زیست و جنگل‌ها وظیفه اسلامی، انقلابی، وجدانی و انسانی همگان است».

نوروزی در پایان از مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی خواست تا توصیه‌های مقام معظم رهبری در دیدار با خبرگان رهبری را نصب‌العین برنامه‌های خود قرار داده و به مردم در آستانه سال جدید سفارش کرد تا در برگزاری مراسم نوروزی ضمن پرهیز از اسراف و تبذیر رعایت سوگواری ایام شهادت حضرت زهرا(س) را داشته باشند.

captcha