محمد یزدانپور، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان خراسان رضوی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با رهنمود قرآن در حوزه نقد سازنده و اصلاح فضای فرهنگی و قرآنی در روابط اجتماعی گفت: رهنمود قرآن در حوزه امر به معروف و نهی از منکر خیرخواهانه بودن نقد، سازنده بودن آن و عاری بودن ازسلایق شخصی است.
تک بعدی و محدود بودن نظرات؛ مانع بهرهمندی از فضای نقد در جامعه قرآنی
وی در ادامه تصریح کرد: وجود سلایق شخصی، جناحبازی، تک بعدی و محدود بودن نظرات، اعتبار و جایگاه اجتماعی افراد از موانع بهرهمندی از فضای نقد در جامعه قرآنی است.
یزدانپور در رابطه با اینکه آسیبها، نقاط تاریک و ضعف فعالیتهای قرآنی با پنهانسازی حل میشوند یا با طرح مسأله و بیان راهکار، اظهار کرد: قطعا با طرح مسأله و بیان راهکار، اما به شرطی که واقعا راهکاری موجود باشد.
تأثیر بیان نقاط ضعف در عدم استفاده از آسیبها علیه جامعه قرآنی است
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان خراسان رضوی افزود: بیان نقاط ضعف زمانی میتواند مؤثر واقع شود که از بیان آسیبها علیه جامعه قرآنی استفاده نشده و شتابزده تصمیمگیری نشود.
یزدانپور با اشاره به راهکارهایی برای افزایش سعه صدر جهت پذیرش نقدهای سازنده توسط افراد و نهادهای قرآنی، گفت: بهترین راهکارافزایش میزان تقوای مدیران و مسئولان است که بدانند باید برای خدا کار کرد.
یزدانپور در پایان در رابطه با نقش رسانه در قبال وجود مسائل و مشکلات بخشهای مختلف قرآنی تصریح کرد: برگزاری جلسات متعدد رسانه با اتحادیهها بسیار مؤثر و سودمند است و این مسأله؛ یعنی بیان مشکلات باید از زبان مردم و مجموعههای مردمی از قالب رسانه صورت پذیرد.