به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، به نقل از مرکز خبر حوزه، نشست مدیران مدارس علمیه استان قم، شامگاه یک شنبه،18 اسفندماه، در مدرسه عالی دارالشفاء برگزار شد در ابتدای این نشست، پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، حجتالاسلام والمسلمین فرخ فال، هدف از تشکیل این جلسات را هم افزایی، هماندیشی و استفاده از نظرات و پیشنهادات مدیران مدارس برای اجرای بهتر برنامهها ذکر کرد.
مدیر حوزه علمیه استان قم همچنین بر این نکته تاکید کرد که فرامین مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید فصل الخطاب مدیریت حوزه در اجرای برنامه است و با جدیت برنامههای مورد تایید بزرگان، اجرایی میشود.
در ادامه این نشست، برخی از مدیران مدارس علمیه قم به بیان نظرات خود پرداخته و پیشنهاداتی را برای روان سازی برنامههای آموزشی، فرهنگی و ... ارائه دادند.
حجتالاسلام والمسلمین اقبالی، مدیر مدرسه علمیه علوی قم یکی دیگر از مدیران شرکت کننده در این جلسه بود که با اشاره به فعالیتهای مدرسه تحت مدیریت خود، گفت: برگزاری مسابقات علمی و اخذ امتحان شفاهی از کل پایههای درسی از اهم فعالیتهای این مدرسه است.
حجتالاسلام والمسلمین اقبالی تصریح کرد: ایجاد فرصت و اعتماد سازی، در افزایش روحیه تحقیق و پژوهش در بین طلاب بسیار موثر است.
مدیر مدرسه علمیه علوی قم با ارائه پیشنهاد تصویب یک روز در سال به برگزاری امتحانات شفاهی کل پایههای تحصیلی، ابراز کرد: در سال تحصیلی جاری، یک روز را به برگزار امتحانات شفاهی اختصاص دادیم تا از این طریق رشد علمی طلاب و کارکردهای آموزشی مدرسه مورد ارزیابی قرار گیرد.
حجتالاسلام والمسلمین رامشک، مدیر مدرسه آیت الله مجتهدی(ره) قم نیز در سخنانی گفت: برگزاری امتحانات همانند سابق در یک موعد خاص، بهتر از برگزاری در روزهای جمعه است.
در ادامه، حجتالاسلام حسناتی مدیر مدرسه علمیه جامعةالامام المنتظر(عج) نجف آباد اصفهان در سخنانی ابراز کرد: معاونتهای آموزش، تهذیب و ... مدارس باید به صورت هدفمند و با گروههای نظامند عمل کنند.
وی افزود: یکی از راههای کسب تجربه، ارتباط و تعامل با مدارس دیگر است که با مشورت و دریافت ایدههای نو به دست میآید.
مدیر مدرسه علمیه جامعةالامام المنتظر(عج) نجف آباد همچنین با اشاره به ایام تعطیلی مدارس، بیان کرد: درسهایی که در این ایام برگزار میشود، فاقد استحکام و استواری است.
حجتالاسلام والمسلمین مقیسه، مدیر مدرسه علمیه سفیران هدایت قم نیز در این نشست با اشاره به فعالیتهای مدارس سفیران، گفت: سفیران هدایت براساس مصوبه شورای عالی حوزه شکل گرفته و طلاب این مدارس پس از گذراندن 190 واحد درسی در مدت 5 سال، به عنوان مبلغ به مناطق مختلف اعزام میشوند.