کد خبر: 1385727
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۲
نایب رئیس فراکسیون زنان مجلس:

مقامات اروپایی با حسن نیت پای میز مذاکرات حضور نیافته‌اند

گروه سیاسی: شهلا میرگوبیات با اشاره به سفر رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا به ایران، اظهار کرد: مقامات اروپایی با حسن نیت پای میز مذاکرات ایران حضور نیافته‌اند و سعی دارند تا منافع خود را کسب و استقلال ایران را زیر سؤال ببرند.

شهلا میرگلوبیات، منتخب مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، با اشاره به سفر کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به ایران، نتایج مذاکرات ژنو و گروه 1+5 را امیدوارکننده ندانست و گفت: مذاکرات ژنو امیدوارکننده نیست و هدف اصلی از حضور مقامات اتحادیه اروپا  در ایران چندان روشن نیست.

وی بیان کرد: کاترین اشتون و مقامات اروپایی با حسن نیت پای میز مذاکرات ایران حضور نیافته‌اند و سعی دارند تا منافع خود را کسب و استقلال ایران و اقتدار نظام جمهوری اسلامی را زیر سؤال ببرند.

ضرورت هوشیاری و تیزبینی مسئولان نظام

میرگلوبیات با بیان اینکه ملت ایران هیچ زمانی به دولت‌های اروپایی و آمریکایی اعتماد ندارد، اظهار کرد: امروز دولت‌های آمریکایی و اروپایی با دادن وعده‌های پوچ سعی در استعمار ایران دارند و مسئولان نظام باید بیش از پیش هوشیار و تیزبین بوده و در راه حفظ منافع ملی و استقلال نظام گام بردارند.

منتخب مردم ساوه و زرندیه در مجلس ادامه داد: سفر کاترین اشتون به ایران در ظاهر برای ادامه مذاکرات ژنو حول مسائل هسته‌ای ایران صورت گرفته است؛ لیکن بروز برخی دیدارهای غیررسمی در خلال این سفر نشان می‌دهد که پشت پرده این سفر مسائل دیگری نهفته که هنوز قابل روشن نیست.

عضو فراکسیون زنان مجلس تصریح کرد: کاترین اشتون و مقامات اروپایی با برخی دیدارهای غیررسمی خود در این سفر سعی در زیر سؤال بردن استقلال ایران دارند و هیئت خارجی پیرامون مباحثی صحبت می‌کنند که هیچگونه ارتباطی به مسائل ژنو ندارد.

وی با تأکید بر لزوم اتکا بر استقلال درونی نظام، افزود: مسئولان و دولتمردان نظام نباید در مقابل این مسئله کوتاه آمده و اجازه ندهند که آنها به اهداف واقعی خود دست یابند و لازم است تا اقتدار و عزت ایران را حفظ کرده و با تکیه بر مسائل داخلی و منابع ملی بر مشکلات فایق آیند.

مسئولان نظام به‌دنبال تقویت قوای درونی ایران باشند

میرگلوبیات اعلام کرد: مسئولان نظام باید به‌دنبال تقویت قوای درونی ایران باشند و تیم مذاکره‌کننده ایران در مذاکرات ژنو باید تأمین منافع ملی ایران را هدف اصلی مذاکرات خود قرار دهد و با تکیه بر استقلال درونی زمینه پیشرفت و توسعه کشور را فراهم کند.

وی با اشاره به اقتصاد مقاومتی و سیاست‌های ابلاغی مورد تأکید رهبر معظم انقلاب، اظهار کرد: در شرایط حساس کنونی، بیانات و سیاست‌های ابلاغی رهبری پیرامون اقتصاد مقاومتی می‌تواند راهکار حل بسیاری از مشکلات باشد و مسئولان و دولتمردان نظام باید با توجه به بیانات رهبر حرکت کرده و استقلال اقتصادی کشور را با تکیه بر منابع درونی رقم بزنند.

نتیجه مذاکرات 1+5 به اقتدار ایران لطمه وارد نکند

نماینده مردم ساوه و زرندیه در خانه ملت، اعلام کرد: با توجه به روند حرکت مقامات اروپایی و آمریکایی، مذاکرات ژنو نتیجه خوبی برای ملت ایران ندارد و آنها با دخالت‌های خود در نتیجه مذاکرات گروه 1+5 سعی در لطمه زدن به اقتدار ایران را دارند.

میرگلوبیات در ادامه تغییر در سبک زندگی مردم، افزایش و حمایت از تولیدات داخلی و تربیت نیروهای انسانی مؤثر و متخصص را لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی عنوان کرد.

عضو فراکسیون کمیسیون زنان مجلس در پایان اضافه کرد: دولت‌های غربی همواره به‌دنبال استعمار کشورهای خاورمیانه هستند؛ لیکن ملت ایران با اتحاد و اقتدار خود توطئه‌های آنها را نقشه بر آب کرده و نشان دادند که تحت هیچ شرایطی زیر بار ظلم و ستم دشمنان اسلام و نظام نخواهند رفت.

captcha