کد خبر: 1385816
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۹
حجت‎الاسلام مبلغی:

جریان تکفیر وضعیت اسفناکی برای جهان اسلام ایجاد کرده است

گروه اندیشه: رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی، گفت: متاسفانه همراهی تکفیری‎ها با دشمنان اسلام، مسلمانان را به سمت اسفناک‎ترین شرایط می‎برد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، حجت‎الاسلام و المسلمین احمد مبلغی 20 اسفند در نشست سید جمال الدین اسدآبادی پیشگام بیداری اسلامی در مدرسه علمیه معصومیه قم، افزود: در شرایطی که افراد تکفیری بی منطق در ساحت جهان اسلام، در مقابل نیروهای امت خواه، قرار گرفته‎اند امروز انقلاب اسلامی بیشتر درگیر ایجاد وحدت میان جهان اسلام و رفع مشکلات آنها است.

رییس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس با بیان اینکه امروز در حرکت جهان اسلام شاهد نوعی فقر ادبیات از نوع  منظومه‎ای هستیم یادآور شد: شعار اتحاد و وحدت اسلامی از ابتکارات سید جمال بود و حول محور ایشان گروه‎های مختلفی شکل گرفته اند و این نگاه تاثیرگذار و پرنفوذ ایشان در نسل های بعد از خود نیز ادامه پیدا کرد.

وی ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامی به دلیل وضعیت و عظمت انقلاب به طور طبیعی برخی شخصیت‎های الگو، مانند سید جمال اسد آبادی کمتر در کانون توجه قرار گرفته‎اند ولی امروز همین انقلاب اسلامی می‎رود تا سید جمال را به صحنه الگو در بحث وحدت جهان اسلام بازگرداند.

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی با اشاره به اینکه سید جمال الدین اسدآبادی مبتکر و مبدع اصلی وحدت اسلامی در سطح بین‎المللی است، گفت: مرحوم سید جمال از جمله شخصیت‎های الگوی جهان اسلام در بحث وحدت اسلامی است که با گذشت زمان نه تنها الگو بودن وی کهنه نشده، که نگاه نافذ و عمیق ایشان هر روز تبلور بیشتری پیدا می‎کند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از شاهکارها و ابعاد عظیم حرکت سید جمال این بود که ایشان با وجودی که یک عالم بزرگ شیعی  ایرانی بود با پا گذاشتن به ساحت جهان اسلام، سعه وجودی پیدا کرد و با وجود شیعه بودن، در مسائل اجتماعی هیچگاه با مارک مذهبی ظهور و بروز پیدا نکرد.

مبلغی، ایجاد شعار و خلق ادبیات تاثیرگذار،  کادر سازی، تمرکز اصلی بر مردم همراه با استفاده از سیاستمداران، انتخاب فرصت‎های مناسب جهان اسلام به عنوان کانون فعالیت خود و تکیه بر هویت اسلامی و عدم ورود به اختلافات مذهبی را از جمله مهمترین شاخصه‎ها و ویژگی‎های سید جمال الدین اسد آبادی ذکر کرد.

وی همچنین تسلط به زبان عربی ( که زبان بخش اعظمی از امت اسلامی است) را از دیگر رموز موفقیت سید جمال دانست و از اینکه امروز  تلاش جدی در سطح حوزه برای تسلط محققان به این زبان صورت نمی‎گیرد اظهار تاسف کرد و گفت: زبان عربی امروز بسیار بیشتر از زمان سید جمال مورد نیاز است.

captcha