کد خبر: 1385974
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۰
با حضور 40 شرکت‌کننده؛

اولین دوره «تربیت مدرس تجوید قرآن» در استان مرکزی در حال برگزاری است

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن‌ الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی از برگزاری آزمون ورودی اولین دوره تربیت مدرس تجوید قرآن در استان خبر داد.

حجت‌الاسلام محمدرضا شفیعی، مسئول دارالقرآن‌ الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، تصریح کرد: آزمون ورودی اولین دوره تربیت مدرس تجوید قرآن کریم در این استان در حال برگزاری است.

وی هدف از برگزاری این دوره را شناسایی استعدادهای نیروهای مستعد قرآنی، ارتقاء سطح معلومات افراد و تأمین نیاز استان به مربی متخصص قرآنی در زمینه تربیت معلم تجوید کلام وحی عنوان کرد.

حجت‌الاسلام شفیعی اضافه کرد: آزمون ورودی اولین دوره تربیت مدرس تجوید قرآن کریم با حضور 40 نفر شرکت‌کننده از سراسر استان در حال برگزاری است و پذیرفته‌شدگان این آزمون در دوره آموزشی تربیت مدرس تجوید که با حضور اساتید کشوری در سه ماهه اول سال 93 برگزار می‌شود، شرکت خواهند کرد.

وی با بیان اینکه شرکت‌کنندگان در این دوره پس از پایان دوره در آزمون پایان دوره شرکت می‌کنند، اظهار کرد: در صورت موفقیت داوطلبان در این آزمون مجاز به تدریس در دوره‌های تربیت معلم تجوید در استان و استان‌های هم‌جوار خواهند بود.

حجت‌الاسلام شفیعی از فعالیت و تربیت 24 مدرس روخوانی و روان‌خوانی در سال 91 خبر داد و افزود: تربیت مدرس روخوانی و روان خوانی نیاز استان به مدرسانی در حوزه تجوید را چندین برابر کرده؛ لذا از بین معلمان تجوید و افرادی که در این راستا فعالیت داشتند این آزمون برگزار شده که امید است استان پس از اتمام دوره نیازش به مدرس تجوید تأمین می‌شود.

این مقام مسئول در پایان با بیان اینکه آزمون ورودی این دوره در دو گروه آقایان و بانوان در اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان در حال برگزاری است، عنوان کرد: منبع این آزمون در بخش کتبی از کتاب آموزشی فنون معلمی و روانشناسی تدریس بوده و در بخش شفاهی نیز در رشته‌های قرائت عملی و روش تدریس است.

captcha