کد خبر: 1386102
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۲
حجت‌الاسلام لزومی:

اوقاف و موقوفات باید توجیهات فرهنگی داشته باشد

خبرنگاران افتخاری/ نسرین خانی: امام‌جمعه شهرستان پاکدشت با اشاره به برنامه‌های سازمان اوقاف و امور خیریه در راستای نیات واقفان گفت: باید تمام برنامه‌های ما از جمله اوقاف و موقوفات توجیهات فرهنگی داشته باشد.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین لزومی، امام‌جمعه شهرستان پاکدشت در همایش دست‌های مهربانی در راستای اجرای امینانه نیات واقفان خیراندیش با موضوع کمک به ایتام و نیازمندان با اشاره به گنجاندن برنامه‌های فرهنگی در تمامی موقوفات و جهت‌دهی نیات واقفان گفت: یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری مسئله فرهنگی است. ایشان تأکید دارند تمام برنامه‌های عمرانی، خدماتی و دینی ما باید پیوست فرهنگی داشته باشد لذا سازمان اوقاف و امور خیریه باید برنامه‌های خود را با پیوست فرهنگی اجرا کند.



وی افزود: مردم کشور ما به مسئولان و مجریان برنامه‌های کشور اعتماد دارند، آن‌ها سازمان اوقاف و امور خیریه را که به سرپرستی نماینده مقام معظم رهبری اداره می‌شود امین خود می‌دانند، این سازمان نیز باید درآمدها و عوائد وقف را به صورت شفاف به اطلاع مردم برساند.



لزومی تصریح کرد: کسانی که در درآمدهای موقوفات دخل و تصرف می‌کنند، غاصب هستند، این درآمدها بر اساس عقل، شرع و عرف گرفته می‌شود.



امام‌جمعه شهرستان پاکدشت با اشاره به لزوم حمایت‌های بیش از پیش از ایتام و نیازمندان عنوان کرد: بیش از هزار نفر یتیم در شهرستان پاکدشت حضور دارند که 850 نفر از آن‌ها دانش‌آموز بوده و این تعداد هر ساله رو به افزایش است، اغلب این افراد و خانواده‌های نیازمند با هزینه‌های اندک نیازشان برطرف می‌شود که سازمان اوقاف و امور خیریه می‌تواند با برنامه‌ریزی جامع حمایت‌های مالی خود را از آنان دریغ نکند. همچنین، این سازمان با ارائه بیلان کاری خود هر دو سال یک‌بار و شفاف‌سازی گزارش‌ها و آمار خود از طریق ائمه جمعه می‌تواند ضمن مطلع‌کردن مردم از سخنان گزاف جلوگیری کند.



وی خاطرنشان کرد: خداوند متعال به جمعیتی که در آن فرزندان یتیم قرار دارد عنایت ویژه و خاص دارد و اگر دعاهای افراد پشت سر مسئولان باشد تا قیامت سعادتمند هستیم.

captcha