کد خبر: 1386210
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۸

تقویت راهیان نور یکی از راه‌های مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان است

گروه اجتماعی: فرماندار ویژه ملایر گفت: تقویت راهیان نور یکی از راه‌های مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان است و باید از ظرفیت بسیج و سپاه در راستای تقویت فرهنگ اسلامی و صدور آن به جهان استفاده کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، مصطفی آزادبخت، فرماندار ویژه ملایر چهارشنبه، 21 اسفند در مجمع بسیج پیشکسوتان جهاد و شهادت در سپاه ناحیه ملایر، اظهار کرد: وجود فرهنگ بالای شهادت در بین رزمندگان اسلام، موجب موفقیت در دفاع مقدس شد و در هر عرصه ای که بسیج و سپاه وارد شد، نظام جمهوری اسلامی مقتدرانه موفق و پیروز میدان بود.

وی افزود: ولایت فقیه و نیروهای جان بر کف سپاه و بسیج خیمه و محور اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران هستند و با این ظرفیت تلاش دشمنان برای ایجاد خلل در انقلاب اسلامی بیهوده و بی‌نتیجه است.

فرماندار ویژه ملایر بیان کرد: نباید در هیچ شرایطی به دشمنان اطمینان کنیم، بلکه نگاهمان باید به درون کشور بوده و با اتکاء به داشته‌های خود از دشمن دوری کنیم.

آزادبخت پیشکسوتان جهاد و شهادت را الگو و نمونه‌ای برای اقشار جامعه خواند و خطاب به حاضران در جلسه گفت: باید فعالیت‌های عقیدتی و ورزشی خود را به طور مستمر ادامه دهید.

وی منویات مقام معظم رهبری را خط مشی و محور تمام فعالیت ها و اقدامات در کشور دانست و با تأکید بر لزوم اطاعت از این دستورات خاطرنشان کرد: امیدواریم تفکر بسیجی روز به روز در جهان صادر شود چرا که اگر فرهنگ ناب اسلامی ما در سراسر جهان صادر شود، مانند این است که انقلاب اسلامی صادر شده است.

معاون استاندار همدان مسایل فرهنگی را دغدغه مهم رهبری خواند و گفت: باید نگرانی مقام عظمی ولایت را جدی بگیریم و با تجهیز و تقویت خودمان، بتوانیم در جامعه اثرگذار باشیم.

آزادبخت اضافه کرد: تقویت راهیان نور یکی از راه‌های مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان است و باید از ظرفیت بسیج و سپاه در راستای تقویت فرهنگ اسلامی و صدور آن به جهان استفاده کنیم.

captcha