کد خبر: 1387254
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۸
محمد مهدی عسگرپور:

«خانه سینما»، خانه سینمای انقلاب اسلامی است

گروه هنر: مدیرعامل خانه سینما امروز در نشستی خبری گفت: خانه سینما خود را خانه سینمای انقلاب می‌داند که در آن سعی می‌شود به بهترین نحو افتخارات ایران اسلامی به جهانیان معرفی شود و به گونه‌ای عمل کند که در تصمیماتش مایه سرفرازی نظام اسلامی باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نشست خبری تشریح عملکرد خانه سینما در سالی که گذشت امروز 24 اسفندماه، با حضور محمدمهدی عسگرپور مدیرعامل خانه سینما و فرهاد توحیدی رئیس هیئت مدیره خانه سینما در سالن سیف‌الله داد خانه سینما برگزار شد.

در ابتدای این مراسم عسگرپور گفت: بعد از بازگشایی خانه سینما 15 مهرماه جلسه مجمع عمومی برگزار شد. در 27 مهرماه نیز مدارک صنوف به وازرت ارشاد ارسال و این مدارک در 29 مهرماه از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تایید شد. جلسه دیگر خانه سینما که همین اواخر برگزار شد چند روز پیش (20 اسفند) بود که در آن تصویب شد هیئت مدیره فعلی یکسال دیگر در پست خود ابقا شوند.

وی افزود: در مجمع عمومی اساسنامه خانه سینما تصویب شد که در برخی بخش‌هایش با اساسنامه‌های گذشته تفاوت یا تشابهاتی داشت، اما تمام سعی این بوده که منافع صنوف به درستی مورد توجه قرار گیرد.

عسگرپور ادامه داد: یکی از اقدامات منحصر به فرد در ایامی که گذشت مربوط به برگزاری مجامع مختلف صنوف می‌شود. جلساتی که در دوسال گذشته به دلیل اتفاقاتی که برای خانه سینما روی داد، انجام نشد. در این مجمع‌ها سعی شد به برخی از مشکلات صنوف توجه شود.

فضا برای گفت‌و‌گو با سازمان سینمای بسته بود

این کارگردان با بیان اینکه در 4 سال گذشته فضا برای گفت‌وگو بسته بود، بیان کرد: متاسفانه در دولت دهم شرایط به گونه‌ای بود که فضا برای گفت‌وگو با وزارت ارشاد بسته بود، چون آنها نگاهی قیم‌مابانه داشتند و تصور می‌کردند که هر آنچه که آنها می‌گویند بدون هیچ بحثی باید عمل شود.

عسگرپور در تکمیل توضیح فوق گفت: رفتارهای سازمان سینمایی در دوره‌ای که گذشت به نوعی در زمان حال نیز ادامه دارد البته به شکل سازمان سینمایی در سایه، که دائما در حال سنگ اندازی پیش روی وزارت ارشاد است. این کارها نیز با این هدف انجام می‌شود که عملکرد دولت جدید را بخش فرهنگ و هنر با آسیب مواجه کنند.

وی در پاسخ به این سؤال که در اساسنامه تا چه حد مصالح انقلاب و تبلیغ اندیشه‌های دینی مورد توجه است، بیان کرد: خانه سینما خود را خانه سینمای انقلاب می‌داند که در آن سعی می‌شود به بهترین نحو افتخارات ایران اسلامی به جهانیان معرفی شود. این مرکز همچون بسیاری از بخش‌های دیگر سعی می‌کند به گونه‌ای عمل کند که در تصمیماتش مایه سرفرازی نظام اسلامی باشد.

توجه به بیمه بیکاری

مدیرعامل خانه سینما درباره هدایایی که توسط دولت دهم به سینماگران اعطا می‌شد، گفت: ما با اینکه دولت به صنوف بن می‌داد مشکلی نداشتیم، بلکه می‌گفتیم بهتر است که در ابتدا به بیمه بیکاری صنوف پرداخته شود سپس در پی دادن بن به اهالی سینما باشند.

در ادامه این جلسه توحیدی نیز در سخنانی تصریح کرد: دبیر شانزدهمین جشن سینمای ایران هنوز مشخص نشده است ولی بعد از تعطیلات انتخاب خواهد شد تا بعد از چند سال تاخیر شاهد برگزاری این رویداد مهم سینمایی باشیم.

توحیدی ادامه داد: امنیت شغلی یکی از دغدغه‌های بسیار مهم ما در خانه سینماست. مسئله‌ای که در دوره 10، 11 و 12 به شدت پیگیری شد. آنهم در شرایطی که به هیچ وجه از سوی دولت حمایت نمی‌شد، اما نکته آزار دهنده اینکه در بین آثاری که در جشنواره سی‌و‌دوم حضور داشته بیش از 70 درصدد خارج از صنوف فعالیت می‌کردند.

وی در پایان تصریح کرد: برخوردهایی که با شعارهای انقلابی با خانه سینما می‌شد از روی غرض‌ورزی بود، والا بر کسی پوشیده نبود که تمامی کسانی که در خانه سینما هستند، همگی دلبسته نظام و انقلابی هستند که برای هنر و سینمای کشور اعتبار به همراه آورده است.

captcha