کد خبر: 1387297
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۹
یاراحمدی:

انتقاد همراه با تحلیل و ارائه راهکار اثرگذار است

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در جمع خبرنگاران قرآنی و فرهنگی رسانه‌های کشور گفت: اگر نقدی در رسانه‌ها مطرح می‌شود، باید همراه با ارائه راهکار و تحلیل باشد تا اثرگذاری خود را داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ولی یاراحمدی، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، صبح امروز، 24 اسفندماه در جمع خبرنگاران قرآنی و فرهنگی رسانه‌های مکتوب و فضای مجازی کشور گفت: نگاه جدید مدیریتی به فعالیت‌های قرآنی از سال‌ها قبل آغاز شده است و نتیجه این نگاه نیز اوج‌گیری فعالیت‌های قرآنی در سال‌های اخیر بوده است.
وی افزود: زمانی مسابقات سراسری قرآن کریم با حضور تعداد بسیار اندکی از  شرکت‌کنندگان برگزار می‌شد که نیاز چندانی به برنامه‌ریزی  نبود، اما در سال‌های اخیر و با توجه به رشد تعداد شرکت‌کنندگان در مسابقات سراسری قرآن کریم، نیاز به برنامه‌ریزی و در نظر گرفتن همه زمینه‌ها برای برگزاری مناسب‌تر مسابقات بیش از پیش ضرورت پیدا کرده است.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در ادامه با اشاره به اینکه عمر زیادی از شروع به کار مرکز امور قرآنی نمی‌گذرد، تصریح کرد: امیدواریم در آینده با تقویت این مجموعه و استقرار جدی بتوانیم احاطه کامل‌تری بر برنامه‌ها داشته باشیم.
یاراحمدی افزود: اینکه در صحبت‌ها از ارتقای فعالیت‌های قرآنی سخن به میان می‌آید به این معنی نیست که در گذشته کاری صورت نگرفته است، در برگزاری مسابقات در گذشته افراد و مجموعه‌های متعددی اثرگذار بوده‌اند.
وی گفت: پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری، نیاز جوانان و نوجوانان و اشتیاق جامعه اسلامی به سمت فعالیت‌های قرآنی باعث شده است تا ضمن حفظ نکات مثبت برگزاری مسابقات در سال‌های گذشته به سمت رفع اشکالات و برنامه‌ریزی بهتر پیش برویم.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امر خیریه با بیان نقش اثرگذار رسانه‌ها در بهتر برگزار شدن مسابقات قرآنی، اظهار کرد: رسانه‌های فعال در زمینه قرآنی نیز عضوی از جامعه قرآنی هستند که اثرگذاری‌های خاص خود را دارند؛ هدف رسانه‌ها از انعکاس نقدها و تحلیل‌ها باید صرفاً تقویت دستگاه‌های قرآنی و به نوعی کمک کردن به بزرگتر شدن فعالیت‌های قرآنی در کشور باشد.
یاراحمدی تصریح کرد: از زمانی که مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه مسئول برگزاری مسابقات قرآن شد، فعالیت‌های هدفداری را برای بالا بردن سطح مسابقات اجرا کرد که عملاً بسیاری از اشکالات برطرف و ویژگی‌های مثبت به مسابقات اضافه شد، همچنین توجه مسئولان در سال‌های اخیر به مسابقات قرآن بیشتر شده است و اگر این هدف را دنبال کنیم، تمامی فعالیت‌ها در سطح ملی و با حمایت جدی مسئولان برگزار خواهد شد.
وی به شکل‌گیری حماسه قرآنی در شیراز در اوایل اسفندماه اشاره کرد و افزود: در زمان برگزار سی و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در شیراز تنها شهر شیراز میزبان مسابقات نبود و به نوعی تمامی استان فارس به یک محفل بزرگ قرآنی تبدیل شده بود که شور و اشتیاق مردم نیز مؤید این مهم بود.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: اگر می‌خواهیم ثبات فعالیت‌های قرآنی بیشتر شود و فعالیت‌های قرآنی به سطوح بالاتری ارتقاء یابد، باید همه جامعه قرآنی همدل و هم‌زبان باشند، مطمئناً در سایه یک همدلی و هم‌زبانی خواهیم توانست این ارتقاء را هر چه زودتر محقق سازیم.
یاراحمدی در بخش پایانی صحبت‌های خود به بیان برخی تفاوت‌های نقد و تخریب پرداخت و در ادامه بیان کرد: مطالبی که در رسانه‌ها تحت عنوان نقد انعکاس داده می‌شود باید همراه با راهکار و تجزیه و تحلیل باشد؛ اگر مطالبی که با عنوان نقد بیان می‌شود با ذکر ابعاد و تأثیرش باشد، اثرگذرای به مراتب بیشتری خواهد داشت.

captcha