کد خبر: 1387328
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۱

اولین دوره تربیت ممتحن حفظ قرآن در مازندران برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول آموزش دارالقرآن اداره کل سازمان تبلیغات اسلامی مازندران از برگزاری اولین دوره تربیت ممتحن حفظ قرآن در این استان در روزهای 22 و 23 اسفند در چاکسر محمود آباد برگزار شد.

رحمت‌الله محمدحسن نژاد، مسئول آموزش دارالقرآن اداره کل سازمان تبلیغات اسلامی مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، با اشاره به برگزاری اولین دوره تربیت ممتحن حفظ قرآن کریم در این استان، گفت: این دوره آموزشی با حضور محمدمهدی بحرالعلوم، معاون آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن الکریم برگزار شد.

وی افزود: اولین دوره تربیت ممتحن حفظ قرآن کریم ویژه حفاظ قرآن بوده و در روزهای 22 و 23 اسفند ماه در چاکسر محمود آباد برگزار شد.

مسئول آموزش دارالقرآن اداره کل سازمان تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به شرکت 56  نفر از آقایان و بانوان در این دوره آموزشی، اظهار کرد: بعد از برگزاری این دوره آموزشی آزمون پایانی نیز از حاضرین گرفته شده و  بعد از بررسی این اوراق گواهینامه مربوط نیز به پذیرفته شدگان اهدا می‌شود.

captcha