کد خبر: 1387372
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۲
در سال‌ جاری صورت گرفت؛

جمع‌آوری بیش از 42 میلیارد ریال زکات در استان مرکزی

گروه اجتماعی: دبیر ستاد احیاء زکات استان مرکزی از جمع‌آوری 42 میلیارد و 248 میلیون ریال زکات طی سال‌ جاری در سطح استان خبر داد.

محسن ولیئی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: از ابتدای سال‌ جاری تاکنون 42 میلیارد و 248 میلیون ریال زکات مستحبی و واجب در سطح استان جمع‌آوری شده است که پیش‌بینی می‌شود این رقم تا پایان سال‌ جاری افزایش داشته باشد.

وی بیان کرد: از این میزان زکات جمع‌آوری شده، 647 میلیون و 586 هزار ریال آن مستحبی بوده و مابقی نیز در قالب زکات واجب اعم از فطریه سادات، کفارات، فطریه عام و ... جمع‌آوری شده است.

ولیئی اظهار کرد: از مجموع زکات جمع‌آوری شده در سطح استان، 4 میلیارد و 902 میلیون ریال زکات در قالب فطریه سادات، کفارات و فطریه عام همزمان با ماه رمضان برای کمک به محرومان استان جمع‌آوری و با مدیریت کمیته امداد هزینه شد.

دبیر ستاد احیاء زکات استان، افزود: در خصوص زکات واجب محرومان نیز 2 میلیارد و 121 میلیون ریال در سطح استان جمع‌آوری و به اموری از قبیل تهیه جهیزیه، معیشت و مسکن محرومان و ... اختصاص یافت.

وی با اشاره به انجام پروژه‌های عمرانی در مناطق محروم  اظهار کرد: بخشی از زکات جمع‌آوری شده سال جاری نیز برابر 11 میلیارد و 275 میلیون ریال در راستای پروژه‌های عمرانی استان از قبیل ساخت و ساز مساجد، حسینیه‌، خانه عالم، ساخت سالن‌های چند منظوره، جمع‌آوری آب‌های سطحی و تعمیر، مرمت و بازسازی امامزادگان و ... صرف شد.

ولیئی اعلام کرد: سال گذشته 14 میلیارد ریال زکات در سطح استان جمع‌آوری شد و این رقم امسال نسبت به سال گذشته با رشد مطلوبی مواجه بوده است.

وی تصریح کرد: زکات‌های جمع‌آوری شده در استان در اسرع وقت بین نیازمندان و محرومان استان توزیع می‌شود.

دبیر ستاد احیاء زکات استان در پایان اضافه کرد: فریضه زکات به‌عنوان یک فریضه الهی و یک ضرورت در جامعه امروزی نقش مهمی در راستای محرومیت‌زدایی بر عهده دارد و لازم است تا در راستای تشویق و ترغیب مردم به انجام آن تلاش کرد.

captcha