کد خبر: 1387563
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۳
نماینده ولی فقیه در سپاه:

گفتمان نبوی و علوی، مبنای نگرش و حرکت روحانیت در دوران غیبت است

گروه اجتماعی: حجت‌الاسلام سعیدی در دیدار با اساتید حوزه علمیه خوزستان اظهار کرد: روحانیت شیعه در طول دوران غیبت، همواره پیشتاز و جلودار بوده و گفتمان نبوی و علوی را مبنای نگرش و حرکت و مبارزات خویش قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، حجت‌الاسلام والمسلمین علی سعیدی، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز گذشته، 24 اسفند در دیدار با اساتید حوزه علمیه خوزستان مسائل روز سیاسی کشور را مورد بررسی قرار داد.

در این دیدار که نماینده ولی فقیه در خوزستان، نمایندگان مردم در مجلس خبرگان و مدیر حوزه علمیه خوزستان، حضور داشتند، حجت‌الاسلام والمسلمین علی سعیدی، نماینده ولی فقیه در سپاه نیز با بیان اینکه حوزه علمیه خوزستان، یکی از برترین حوزه‌های کشور است، گفت: حوزه خوزستان پویا و بالنده است و این پیشرفت به برکت اقدامات انجام شده از سوی علما و بزرگان این استان به‌ویژه آیت‌الله موسوی جزایری است.

نماینده ولی‌ فقیه در سپاه با بیان اینکه روحانیت شیعه در طول دوران غیبت، همواره پیشتاز و جلودار بوده و گفتمان نبوی، علوی و دینی را مبنای نگرش و حرکت و مبارزات خویش قرار داده است، گفت: روحانیت تاکنون توانسته با وجود هجمه‌های شدید نظامی و فرهنگی دشمن، در برابر گفتارهای انحرافی، مارکسیستی و لیبرالیستی ایستادگی کند.

وی اظهار کرد: در دو قرن اخیر شاهد اقدامات پایان‌ناپذیر نظام سلطه برای مقابله با اندیشه دینی و بیداری فکر دینی بوده‌ایم و روحانیت، پیشتازی خویش را حفظ کرده و اجازه شبهه‌افکنی دشمنان را نداده است.

در این نشست آیت‌الله سیدمحمدعلی موسوی جزایری، نماینده ولی‌ فقیه در خوزستان با اشاره به اهداف راه‌اندازی شبکه الأهواز اظهار کرد: از آنجایی که دشمن با همه توان در تلاش برای منحرف کردن مردم از راه دین و قرآن و گرایش دادن آن‌ها به‌سوی فرق ضاله بود، برآن شدیم تا با تأسیس یک شبکه ماهواره‌ای به زبان عربی، با اقدامات آن‌ها مقابله کنیم.

وی با بیان اینکه راه‌اندازی این شبکه تکلیفی شرعی بر عهده ما بود، افزود: خوشبختانه هم‌اکنون نیز انعکاس مثبتی نه تنها در خوزستان بلکه در کشورهای همسایه به‌ویژه عراق داشته است.

حجت‌الاسلام جلال جابریان، مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در خوزستان نیز به راه‌اندازی شبکه الأهواز توسط آیت‌الله موسوی جزایری اشاره کرد و گفت: این شبکه ماهواره‌ای در راستای مقابله با هجمه‌های اعتقادی دشمنان راه‌اندازی شد. در آینده‌ای نزدیک و با رفع نواقص موجود شاهد تغذیه فکری مسلمانان سراسر جهان باشیم.

مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در خوزستان با تأکید بر اینکه خوزستان همواره در خط مقدم جبهه‌های نبرد با دشمنان بوده است، عنوان کرد: این استان در دوران دفاع مقدس، شاهد شدیدترین هجمه‌های نظامی دشمنان بوده و هم‌اکنون نیز شاهد این هجمه‌ها البته از نوع فرهنگی هستیم که برای مقابله با آن، نیازمند عنایات ویژه مسئولان هستیم.

captcha