کد خبر: 1387957
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۹
حجت‌الاسلام لروند:

راهکارهای لازم برای گرایش نسل جوان به فرهنگ فاطمی اندیشیده شود

گروه اجتماعی: امام جمعه پل‌دختر ایام فاطمیه را بهترین فرصت برای تبلیغ فرهنگ شیعه دانست و گفت: برنامه‌های فاطمیه همانند عاشورا با کیفیت برگزار شوند و راهکاری برای گرایش هر چه بیشتر نسل جوان به سوی فرهنگ فاطمی اندیشیده شود.

حجت‌الاسلام علی‌محمد لروند، امام جمعه پل‌دختر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، با تسلیت ایام فاطمیه و تأکید بر اینکه حرمت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در نوروز باید حفظ شود، گفت: با توجه به متقارن بودن ایام فاطمیه اول و دوم با ایام نوروز باید حرمت، شأن و منزلت حضرت زهرا(س) را به نحو مطلوبی حفظ و فضای جامعه فاطمی باشد.
وی ایام فاطمیه را بهترین فرصت برای تبلیغ فرهنگ شیعه دانست و گفت: ایام فاطمیه از جایگاه بالایی برخوردار است بنابر این برنامه‌های نوروزی به سوی برنامه‌های فرهنگی پربار در این ایام هدایت و همانند عاشورا و محرم با کیفیت برگزار شوند و راهکاری برای گرایش هر چه بیشتر نسل جوان به سوی فرهنگ فاطمی اندیشیده شود.
وی پاسداشت فاطمیه را پاسداشت خوبی‌ها، کرامت‌های انسانی، ولایت‌مداری، دین‌باوری و شعائر الهی دانست و افزود: باید تلاش کرد برنامه‌های نوروزی با ایام فاطمیه هم‌خوانی و تطابق داشته باشد و در ایام شهادت آن بانوی بزرگوار، معرفت و محبت عموم مردم را به این بانوی بزرگ اسلام بیشتر شود.
حجت‌الاسلام لروند بر گسترده‌تر شدن برنامه‌های دهه دوم فاطمیه نسبت به گذشته و دهه اول تأکید کرد و گفت: رو حانیون، سخنرانان و مداحان در این ایام ابعاد شخصیتی حضرت زهرا(س) و نیازهای روز مردم را بیان کنند و عموم مردم برای تکریم این روز و توجه به ایام فاطمیه حضور با شکوهی در مجالس عزا داشته باشند تا در راستای اشاعه فرهنگ فاطمی کوشا بوده و جامعه را به سوی تعالی سوق دهند.

captcha