کد خبر: 1388090
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۱

برگزاری مراسم یاس نبوی در 24 امامزاده ‌اردبیل ‌

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل گفت: به‌‌مناسبت شهادت بی‌بی دو عالم حضرت فاطمه‌الزهرا(س) مراسم یاس نبوی در 24 امامزاده شاخص این استان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام وحدت مشهوری، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، اظهار کرد: مراسم یاس نبوی در 14فروردین‌‌ 93 که مصادف با شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و سوم جمادی‌الثانی است، برگزار می‌شود.
وی افزود: در این مراسم 2 بقعه در گرمی و بیله‌سوار،7  بقعه و مکان مذهبی در شهرستان اردبیل، 6 بقعه متبرکه درشهرستان مشکین‌شهر و 9 امامزاده در شهرستان خلخال میزبان مردم ولایی استان هستند.
وی با بیان اینکه سخنرانی ائمه جماعت و علمای اعزامی از قم در این امامزادها جزء برنامه‌های این مراسم است، افزود: هدف از برگزاری این مراسم توسعه و ترویج معارف نورانی معصومین(ع) و تقویت باورهای دینی ‌میان آحاد جامعه و عمل به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی است.
وی اضافه کرد:اجرای صحیح نیات واقفان، ‌بین عموم مردم و جلب اعتماد عمومی جهت ایجاد وقف‌های جدید و به‌خصوص وقف برای نیت حضرت فاطمه زهرا(س) جزء اهداف دیگر این مراسم است.
مشهوری با اشاره به اینکه ایجاد فضای فرهنگی ـ معنوی در تمام امامزادگان و بقاع متبرکه و بهره‌مندی از آنها جزء برنامه‌های اداره‌کل اوقاف است، افزود: ترویج فضائل و سیره فاطمی و معرفی شخصیت بانوی دو عالم و همچنین ترویج خطبه فدکیه و ایجاد خیمه معرفت جزء برنامه‌هایی است که ما در این ایام در بقاع متبرکه شاخص برگزار می‌کنیم.
وی با بیان اینکه در کنار برگزاری مراسم یاس نبوی برنامه‌های متنوع مذهبی نیز برگزار می‌شود، افزود: همایش رهروان یاس نبوی، خیمه معرفت، غرفه مشاوره وقف و نماز ظهر و عصر روز شهادت از جمله برنامه‌هایی است که در روز 14 فروردین ‌برگزار می‌شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل‌ افزود: حرکت دستجات و هیئت‌های عزاداری به‌سمت امامزادگان و بقاع متبرکه، قرائت زیارت‌نامه فدکیه حضرت فاطمه الزهرا(س)و اطعام زائران و شرکت‌کنندگان جزء برنامه‌های سوگواره یاس نبوی در امامزادگان شاخص است.

captcha