کد خبر: 1389137
تاریخ انتشار : ۰۲ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۲:۱۲

کنفرانس علمی اخلاق پزشکی حرفه‌ای برگزار می‌شود

گروه سلامت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی 18 فرودین‌ماه جاری کنفرانس علمی اخلاق پزشکی حرفه‌ای را به منظور آموزش اخلاق پزشکی و بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل مربوطه و معرفی موارد خاص و تحلیل و بررسی و ارائه راهکار برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی 18 فرودین‌ماه جاری کنفرانس علمی ادواری اخلاق پزشکی حرفه‌ای را به منظور آموزش اخلاق پزشکی و بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل مربوطه و معرفی موارد خاص و تحلیل و بررسی و ارائه راهکار برگزار می‌کند.
در این گونه نشست‌ها مباحثی از قبیل معنویت درمانی، اخلاق در آموزش، حساسیت اخلاقی، مسائل اخلاقی در طب اطفال، موارد اخلاقی در برنامه‌ریزی خانوادگی، اخلاق در مدیریت بحران، چگونگی درمان، نحوه گفتن خبر بد به بیمار و چگونگی درمان مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.
به گزارش ایکنا، تقریباً هر هفته چنین برنامه‌ای با حضور دانشجویان PHD اخلاق پزشکی برگزار می‌‌شود و علاقه‌مندان جهت حضور در نشست یاد شده می‌توانند به آدرس خیابان ولیعصر، نرسیده به توانیر، کوچه شمس، پلاک 8، طبقه اول مراجعه کنند.

captcha