کد خبر: 1389300
تاریخ انتشار : ۰۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۷
بان‌ کی‌ مون:

ارسال کمک به سوریه چالش برانگیز است

گروه بین‌الملل:بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل می‌گوید دسترسی به کمک‌های بشردوستانه برای مردم نیازمند سوریه همچنان بسیار چالش‌برانگیز است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، دبیر کل سازمان ملل روز دوشنبه، ۴ فروردین در گزارشی گفت: «رساندن اقلام نجات‌بخش به ویژه دارو همچنان دشوار است. کمک‌هایی هم که به مردم می‌رسد همچنان بسیار کمتر از آن چیزی است که حتی برای تامین نیازمندهای اساسی آنان نیاز است.»
بر اساس این گزارش، نزدیک به سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر گرفتار جنگ در سوریه هستند که این تعداد یک میلیون نفر از آغاز سال جاری بیشتر است.
به گزارش پرس تی وی دبیر کل سازمان ملل همچنین نسبت به انتقال سلاح و شبه‌نظامیان از سوریه به کشورهای خارجی ابراز نگرانی کرد.
این در حالی است که دمشق از نقش عربستان سعودی در حمایت از شبه‌نظامیانی که علیه دولت سوریه مبارزه می‌کنند به سازمان ملل شکایت کرده است.
وزارت خارجه سوریه در نامه‌هایی به بان کی مون و سیلوی لوکاس، رئیس شورای امنیت سازمان ملل، گفت ریاض همچنان به ناآرامی‌ها و خشونت در آن کشور دامن می‌زند.
همچنین، دمشق هدف عربستان سعودی از تصویب قوانین ضد تروریسم اخیر را  فریب دادن جامعه بین المللی دانست.
ناآرامی‌های خونین از سال ۲۰۱۱ گریبان‌گیر سوریه است. گفته می‌شود بیش از ۱۳۰ هزار نفر در در جریان این خشونت‌ها کشته و میلیون‌ها نفر نیز بی‌خانمان شده‌اند.
بر اساس گزارش‌ها، قدرت‌های غربی و هم‌پیمانان منطقه‌ای آنان به ویژه قطر، عربستان سعودی و ترکیه از شبه‌نظامیان سوریه حمایت می‌کنند.

captcha