حسن بیادی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) با موضوع نامگذاری سال جدید با عنوان «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» گفت: این نامگذاری ادامه سنت حسنهایست که مقام معظم رهبری از حدود 20 سال پیش بدان مبادرت ورزیدهاند.
وی یکی از راهکارهای ارائه فکر به جامعه برای حرکت به سمت جلو را نامگذاری سالها عنوان کرد و افزود: این ضرورت بهویژه در سالهای اخیر که به معضلاتی گرفتار شدهایم، بیشتر خود را نشان میدهد، تا جامعه و در رأس آنها مسئولان بهدور از شعارزدگی، حل معضلات را سرلوحه خود قرار دهند.
بیادی با تأکید بر اینکه جامعه را با شعار نمیتوان اداره کرد، اما در عین حال، شعار، خود بخشی از عمل است، گفت: معضل بزرگی که اکنون در جامعه با آن مواجهیم فقدان مدیریت یکپارچه یا آنچه که مدیریتهای جزیرهای خوانده میشود، است.
وی در این باره توضیح داد: ما بهترین خیابانها، پلیس راهور، علائم راهنمایی رانندگی و قوانین را داشته و نسبت به خیلی از شهرهای بزرگ دنیا تعداد ماشین کمتری داریم، اما به علت فقدان مدیریت یکپارچه میزان آلودگی هوای تهران بالاست.
دبیرکل جمعیت آبادگران انقلاب اسلامی گفت: در مورد اقتصاد، فرهنگ و سیاست نیز همین گونه است و تا مدیریتی یکپارچه بر آنها حاکم نباشد، معضلات ما حل نمیشود.
وی عدم تربیت عمومی را یکی از معضلات عمده جامعه ما خواند و تصریح کرد: ما در بیشتر زمینهها جامعه را آموزش میدهیم، اما در حوزه پرورش بسیار عقب هستیم.
بیادی پرورش در کنار آموزش تنها را عامل اصلی کاهش جرم و اعمال خلاف قانون در جامعه برشمرد و گفت: نامگذاری رهبر معظم انقلاب، نوعاً ریشه و مبنای قرآنی داشته و برگرفته از انذارهای قرآنی است، لذا جامعه قرآنی ما بیشتر از سایرین میتواند به این موضوع ورود یابد و به این مناسبت، رهنمودهای قرآنی را برای مردم مطرح سازد.
وی از توسعه جامعه قرآنی بهعنوان پیشنیاز این امر یاد کرد و ادامه داد: در این حوزه نیز پرورش و تربیت قرآنی لازم است و آموزش به تنهایی پاسخگو نیست.
دبیرکل جمعیت آبادگران انقلاب اسلامی تعدد پروندههای قضایی، تخلفات اداری، جرائم رانندگی، بانکی و بازرگانی را نشانه فقدان تربیت جامعه ذکر کرد و گفت: این میزان تخلفات علیرغم آموزشهای گسترده در جامعه نشانگر آن است که آموزش بدون پرورش مثمر ثمر نیست.