کد خبر: 1390505
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۸

وصول 14 میلیارد از 95 میلیارد تومان بودجه تشویقی زکات

گروه اجتماعی: دبیر شورای زکات کشور از عدم واگذاری بودجه تشویقی زکات که از سوی دولت پرداخت می‌شود گلایه کرد و گفت: در سال 92 بودجه تشویقی 95 میلیارد تومان بوده است که تا نیمه اسفند تنها 14 میلیارد تومان آن به مردم پرداخت شده است.

حسین نبی‌لو، دبیر شورای زکات کشور در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: تمامی برنامه‌های احیای زکات در کشور برگرفته از منویات بزرگان دین و دستورات الهی است و پرداختن به این فریضه الهی به عنوان یک واجب دینی باید در زندگی همه مسلمین ریشه کند.

وی افزود: استفاده از علمای دینی و تبلیغات روحانیون بیشترین اثر را در بین مردم دارد که شورای زکات کشور سعی کرد در سال 92 از این ظرفیت بهترین بهره‌برداری را داشته باشد.

کمک خبرگزاری قرآن در کنار حوزه علمیه

نبی‌لو تصریح کرد: استفاده از خبرگزاری ایکنا و استفاده از این رسانه قرآنی در کنار حوزه علمیه کمک شایانی به توسعه و احیای این فریضه الهی در اجتماع کرده است که امیدواریم این همکاری در آینده نیز ادامه داشته باشد.

شورای زکات فراتر از برنامه پیش رفت

دبیر شورای زکات کشور ادامه داد: زکات از شئونات حاکم الهی و یکی از ارکان دین است که در سال گذشته این شورا فراتر از برنامه پیش رفته و سعی داریم این روند رو به رشد را در سال جاری نیز ادامه دهیم.

وی تصریح کرد: در سال 92 طبق برنامه قرار بر این بود 187 میلیارد تومان زکات جمع‌آوری شود که بالغ بر 254 میلیارد تومان تا نیمه اسفند گذشته وصول شده است و سعی کرده‌ایم از ظرفیت‌های معنوی و دینی در این راستا بهترین استفاده را ببریم.

نبی‌لو اظهار کرد: برای سال جاری نیز سعی داریم این روند را تقویت کرده تا بتوانیم از زکات بهترین استفاده را در توسعه کشور ببریم.

وی در پاسخ به این سئوال که در سال گذشته چه نمره‌ای را به فعالیت خودتان می‌دهید گفت: برای خودم و مسئولین نظام در سال گذشته نمره صفر را می‌دهم و نمره 20 را به مردم و ملت عزیز تقدیم می‌کنم زیرا آن‌چیزی که وظیفه کارگزاران است به درستی انجام نمی‌شود و آن‌چیزی که وظیفه مردم است به خوبی انجام شده و هیچ کمی و کاستی دیده نمی‌شود.

دبیر شورای زکات کشور در ادامه با اشاره به اینکه مردم از مسئولین در همه امور پیشقدم‌تر هستند بیان کرد: مسئولین باید بسیار کار کنند که به پای مردم برسند و باید گفت که در احیای زکات آن‌چیزی که برای توسعه این فریضه الهی باید انجام شود مسئولین آن را انجام نداده‌اند.

وی از عدم واگذاری بودجه تشویقی زکات که از سوی دولت پرداخت می‌شود گلایه کرد و گفت: در سال 92 بودجه تشویقی 95 میلیارد تومان بوده است که تا نیمه اسفند تنها 14 میلیارد تومان آن به مردم پرداخت شده است.

captcha