کد خبر: 1390640
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۸

اجرای طرح «فرهنگ‌سازی انس با قرآن» در خوسف

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: به‌همت خانه قرآن فاطمیه خوسف، طرح «فرهنگ‌سازی انس با قرآن» ویژه خردسالان در این شهرستان اجرا می‌شود.

مریم ضامن، مدیرمسئول خانه قرآن فاطمیه خوسف در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با اجرای این طرح آموزشی، گفت: به‌همت خانه قرآن فاطمیه خوسف، طرح «فرهنگ‌سازی انس با قرآن» ویژه خردسالان در این شهرستان اجرا می‌شود و کلاس‌های آموزشی این طرح ویژه خردسالان در مقاطع دبستان و پیش‌دبستان برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: در حال حاضر بیش از 40 قرآن‌آموز در این کلاس‌های آموزشی حضور دارند و این کلاس‌ها با همکاری مسجد امام موسی‌بن جعفر(ع) و حسینیه خوسف برگزار می‌شود.

ضامن عنوان کرد: آموزش ترتیل‌خوانی، حفظ موضوعی و حفظ سوره‌های کوتاه قرآن و همچنین آموزش روخوانی و مفاهیم قرآن در قالب قصه و نمایش از جمله برنامه‌های آموزشی این مرکز قرآنی است.

وی تصریح کرد: این کلاس‌های آموزشی در همه روزهای هفته غیر از پنجشنبه و جمعه دایر است و هر دوره نیز به‌مدت سه ماه به‌صورت حضوری و مستمر برگزار می‌شود.

مدیرمسئول خانه قرآن فاطمیه خوسف خاطرنشان کرد: از جمله دوره‌های تخصصی آموزش قرآن که به‌همت این مرکز قرآنی برگزار می‌شود، می‌توان به برگزاری دوره تربیت آموزشیار قرآن اشاره کرد که تاکنون دو دوره این کلاس‌های آموزشی در سطح این شهرستان برگزار شده است.

captcha