کد خبر: 1391292
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۰:۴۴
لاله افتخاری:

پیشکسوتان قرآنی برای تحقق شعار سال ارائه طریق کنند

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اساتید و پیشکسوتان قرآنی می‌توانند ارائه طریق کنند تا بتوانیم در جهت تحقق شعار سال و نجات تمام کسانی که تحت آسیب قرار گرفته‌اند، قدم برداریم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، لاله افتخاری، رئیس فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی در مراسم تجدید دیدار اساتید و پیشکسوتان قرآنی که امروز، 17 فروردین‌ماه در خبرگزاری ایکنا برگزار شد، اظهار کرد: امیدواریم چنین جلسات قرآنی که به منظور گردهم آمدن اساتید و پیشکسوتان قرآنی کشور است، تداوم داشته باشد و البته خروجی خوبی نیز داشته باشد.

تداوم گردهمایی پیشکسوتان قرآنی برکات زیادی خواهد داشت

رئیس فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی افزود: در صورتی که چنین جلساتی تداوم داشته باشند، می‌توانیم شاهد برکات آن برای جامعه و به ویژه جامعه قرآنی کشور باشیم.
وی با اشاره به شعار سال جاری که با محوریت اقتصاد و فرهنگ نام‌گذاری شده، گفت: به نظر ما سیاست، اقتصاد، مسائل اجتماعی، فرهنگی و... پیوند با فرهنگ دینی ما دارند و البته نماز جمعه ما نیز تجلی این نکته است.

تشکیل کارگروهی در کمیسیون فرهنگی مجلس برای پیگیری شعار سال

افتخاری در ادامه به جلسه امروز کمیسیون فرهنگی مجلس اشاره کرد و ادامه داد: در جلسه امروز کمیسیون فرهنگی مجلس کارگروهی برای پیگیری فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگ تشکیل شد تا بتوانیم با اقدامات اجرایی و نظارتی شعار امسال را در جامعه محقق کنیم.
وی با اشاره به مراسم تجدید دیدار جامعه قرآنی که در خبرگزاری ایکنا برگزار شد، عنوان کرد: در جلسه حاضر که اساتید و پیشکسوتان قرآنی حضور دارند، می‌توانند ارائه طریق کنند تا بتوانیم در جهت تحقق شعار سال و نجات تمام کسانی که تحت آسیب قرار گرفته‌اند، قدم برداریم.
رئیس فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی در ادامه عنوان کرد: طی سال گذشته بازدید از مراکز و سازمان‌های قرآنی را داشتیم تا بیشتر در جریان امور آنها باشیم و دید و بازدیدهایی صورت گیرد تا بتوانیم ظرفیت‌ها را بیشتر بشناسیم.

مجلس آماده میزبانی از گردهمایی‌های اساتید و پیشکسوتان است

وی ادامه داد: در مجلس شورای اسلامی آمادگی آن را داریم تا بتوانیم چنین جلسات و گردهمایی‌های اساتید و پیشکسوتان قرآنی که برای نخستین بار در خبرگزاری ایکنا برگزار شده است را میزبانی کنیم و بتوانیم شاهد خروجی خوبی از این جلسات که تاکنون سابقه آن وجود نداشته است، باشیم.
افتخاری در پایان با یادآوری اینکه چنین جلساتی که با حضور اساتید و پیشکسوتان قرآنی است باید ادامه داشته باشد، گفت: می‌توانید میزبانی چنین جلساتی را به فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی نیز بدهید.

captcha