کد خبر: 1391564
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۷
حجت‌الاسلام میرعمادی:

نقش کتاب در تحقق شعار سال نقشی اساسی است

گروه اجتماعی: نماینده ولی‌ فقیه در لرستان نقش کتابخانه‌ها و کتاب در فرهنگ‌سازی جامعه و تحقق شعار «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» را نقشی مهم و اساسی بیان کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمد میرعمادی، نماینده ولی‌ فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد امروز، 18 فروردین در دیدار با مدیران دستگاه‌های فرهنگی و کتابداران استان در رابطه با اهمیت کتاب و کتابخوانی افزود: کتاب منبع فرهنگ، تمدن و پیشرفت جوامع بشری است و جامعه صاحب فرهنگ، جامعه‌ای که با کتاب مأنوس است.
وی کتاب را رمز جاودانگی ادیان و مذاهب دانست و اضافه کرد: کتاب در نزد خداوند متعال نیز دارای قداست و اهمیتی است که به نام آن سوگند یاد کرده و افتخار ما مسلمانان به این است که معجزه پیامبر اکرم(ص) کتاب قرآن است.
حجت‌الاسلام میرعمادی به پیشتازی ایرانیان در نوشتن کتاب و تأسیس کتابخانه اشاره کرد و گفت: ارزشی که دین مبین اسلام برای کتاب و نویسندگی و کتابخوانی و نوشتن کتاب قائل است در هیچ دینی این‌گونه نیست که در این راستا می‌توان گفت حیات جوامع انسانی به کتاب و مطالعه کتاب بستگی دارد.
امام جمعه خرم‌آباد ترویج فرهنگ مطالعه کتاب در بین مردم را متذکر و افزود: در درجه اول اهل فرهنگ در زمینه ترویج فرهنگ مطالع کتاب مسئولیت سنگینی برعهده دارند و پس از آن نیز نویسندگان و اهل قلم خودشان باید در راستای ترویج فرهنگ مطالعه کتاب همت کنند.

نویسنده باید کتاب‌هایی با مقتضیات زمان بنویسد

نماینده ولی‌ فقیه در استان لرستان با تأکید بر اینکه بازار کتاب باید متنوع و گسترده باشد و نویسندگان برای هر قشر و سنی کتاب بنویسند، اظهار کرد: یک نویسنده باید تلاش کند کتاب‌هایی با مقتضیات زمان بنویسد.
حجت‌الاسلام میرعمادی نقش صدا و سیما و رسانه ها در ترویج فرهنگ مطالعه کتاب را یادآور شد و گفت: متأسفانه صدا و سیما آن‌چنان که شایسته و لازم است در این زمینه تلاش نمی‌کند که می‌طلبد با توجه به تأثیری که صدا و سیما بر افکار عمومی دارد در زمینه ترویج فرهنگ مطالعه کتاب در این رسانه ملی تلاش و جدیت بیشتری به خرج داده شود.
وی در ادامه پایین بودن سرانه مطالعه کتاب در استان را یادآور شد و گفت: آموزش کتابداران یک ضرورت است، کتابدار باید تخصص لازم در زمینه کتابداری را داشته باشد؛ لذا اداره‌کل امور کتابخانه‌های استان باید آموزش کتابداران را در اولویت قرار دهد.
حجت‌الاسلام میرعمادی با بیان اینکه کتابدار باید یک متخصص باشد که نیاز مراجعه‌کنندگان را تشخیص و نیاز آنها را رفع کند، اظهار کرد: امسال از طرف مقام معظم رهبری به نام «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» نام‌گذاری شده است که در زمینه تحقق این شعار نقش کتاب‌خانه‌ها و کتاب در فرهنگ‌سازی جامعه یک نقش مهم و اساسی است.
وی خواستار مشارکت و همراهی کتابداران، نویسندگان و اهل فرهنگ و هنر برای تحقق این شعار شد و گفت: لازم است اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در جهت پشتیبانی از نویسندگان اهل فن استان قدم‌های جدی‌تری بردارد.
نماینده ولی‌ فقیه در استان در خاتمه خواستار تشریح در ساخت پروژه کتابخانه مصلی الغدیر خرم‌آباد شد.

captcha