کد خبر: 1391689
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۵
حجت‌الاسلام غروی در یادبود پدر شهیدان میرعلی‌اکبری:

مسئولیت‌پذیری، استقلال و مبارزه سه ویژگی شیعیان است

خبرنگاران افتخاری/ راحله نوروزی: حجت‌الاسلام غروی در مراسم یادبود پدر شهیدان میرعلی‌اکبری گفت: مکتب مسئولیت‌پذیری، مکتب استقلال و مکتب مبارزه اضلاع مثلث تشیع هستند و نباید این اصول در میان شیعیان کمرنگ شده و از دست بروند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از بسیج پرس، مراسم بزرگداشت پدر شهیدان سید مجتبی، سید محمدرضا و سیدمحمود میرعلی‌اکبری اردهالی روز گذشته، 17 فروردین‌ماه در حسینیه فاطمه الزهرا(س) سپاه تهران برگزار شد.

در این مراسم، سردار محسن کاظمینی، فرمانده سپاه حضرت محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ، سردار ذوالقدر، جانشین فرمانده سپاه تهران، محمود احمدی‌نژاد، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای، دادستان کل کشور، سیدحسین هاشمی، استاندار تهران، معاون استاندار، حجت‌الاسلام شهاب‌مرادی، خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران و عموم مردم حضور یافتند.

حجت‌الاسلام سیدمحمدعلی غروی به عنوان سخنران در این مراسم گفت: یکی از مسائل قابل تأمل در جامعه امروز ما، شناخت مکتب تشیع است. امروز دست‌های مرموزی در کار هستند که با مکتب تشیع مبارزه می‌کنند. عربستان 9 شبکه ماهواره‌‌ای علیه تشیع دارد و می‌دانیم که سنبل تشیع، جمهوری اسلامی ایران است.

وی افزود: گاهی از سوی علمای وهابی احکامی علیه شیعیان مطرح می‌شود که این مسئله نشانه هراس آنها از شیعیان است. تجربه ما در این زمینه نشان‌دهنده آن است که همه قدرت‌ها از تشیع در هراس هستند.

علت این امر سه ویژگی در شیعیان است که از آن‌ها می‌توان به اضلاع یک مثلث تعبیر کرد. مکتب مسئولیت‌پذیری، مکتب استقلال و مکتب مبارزه اضلاع مثلث تشیع است و نباید این اصول در میان شیعیان کمرنگ شده و از دست بروند.

یادآور می‌شود، شهیدان سیدمحمود و سیدمجتبی میرعلی‌اکبری سال 61 در خرمشهر و سیدمحمدرضا میرعلی‌اکبری سال 67 در سر پل ذهاب به شهادت رسیدند.

captcha