کد خبر: 1391876
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۱
رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان:

برنامه‌ریزی، نظارت و اجرای مطلوب از مشخصات مدیریت جهادی است

گروه اندیشه: در مدیریت جهادی رئیس و مرئوس معنایی ندارد، همه و همه جهادگرند، البته بدیهی است که نظم و انضباط، برنامه‌ریزی صحیح، اجرای مطلوب و نظارت درست کارشناسانه از مشخصات اصلی مدیریت جهادی است.

عباس صفدری، رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، با اشاره به نام سال گفت: ترویج روحیه جهادی ضامن بهره‌مندی از عزم ملی و اعمال مدیریت جهادی در سطح جامعه است.

وی افزود: روحیه جهادی نشان از اراده و توان بالایی است که حرکت به‌سوی خدا و رسیدن به قرب الهی برنامه و هدف آن است.

رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: نیت خالص، جهاد و تلاش در راه خدا انسان را از آنچه غیر خداست فارغ می‌کند و مادامی که انسان برای خدا اندیشه کند فعل و عمل او نیز برای خدا خواهد بود بدین صورت کار جهادی محقق می‌شود.

اراده ملت، زمینه را برای مدیریت جهادی فراهم می‌سازد

وی عنوان کرد: هر گاه اراده و خواست ملت برای کار جهادی قطعیت بیابد زمینه اعمال مدیریت جهادی فراهم می‌شود. در مدیریت جهادی رئیس و مرئوس معنایی ندارد، همه و همه جهادگرند، البته بدیهی است که نظم و انضباط، برنامه‌ریزی صحیح، اجرای مطلوب، نظارت درست کارشناسانه و هوشمندانه از مختصات اصلی مدیریت جهادی است.

صفدری گفت : مدیریت جهادی اعم از مدیریت علمی، نظری و عملی است زیرا اسلام، فرهنگ و بینش درست دینی و الهی مبنای اصلی این مدیریت است.

رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان بیان کرد: مدیریت جهادی مدیریتی با هدف مشخص، دلسوز مردم و همیشه آماده خدمت به بندگان خداست. الگوی موفق مدیریت جهادی، الگویی شایسته در رفع توطئه‌های اقتصادی و فرهنگی دشمنان است که همواره می‌خواهند جمهوری اسلامی ایران را مورد تهدید و تهاجم قرار دهند.

captcha