کد خبر: 1391881
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۴
حنیفی تأکید کرد:

تفکیک بخش فروش و نمایش در نمایشگاه قرآن/ نمایشگاه دائمی شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: پیشکسوت قرآنی کشور با تأکید بر اینکه باید تلاش کنیم تا نمایشگاه قرآن دائمی شود، گفت: باید به سمتی حرکت کنیم که بخش فروش و نمایش در نمایشگاه قرآن از یکدیگر مجزا شوند.

علی‌اکبر حنیفی، پیشکسوت قرآنی کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان اینکه باید سعی کنیم نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم را به بهترین نحو ممکن برگزار کنیم، گفت: مهم‌ترین موضوعی که باید در نمایشگاه قرآن مورد توجه قرار گیرد، تفکیک دو مقوله فروش و نمایش از یکدیگر است.

تأکید بر مجزا بودن بخش نمایشگاهی از فروشگاهی
وی افزود: اگر نگاهی به ادوار مختلف نمایشگاه بین‌المللی قرآن داشته باشیم، متوجه خواهیم شد که همیشه دو بخش نمایش و فروش توأم با هم بوده است؛ این امر باعث شده است تا نمایشگاه بسیار گسترده شود و مشکلات خاص خود را داشته باشد.
این داور مسابقات بین‌المللی قرآن تصریح کرد: گستردگی و حجم بالای نمایشگاه باعث می‌شود تا بازدیدکننده نتواند به‌راحتی به موضوعاتی که می‌خواهند دست یابند و بازدید کاملی از نمایشگاه نداشته باشند؛ زیرا بازدید از یک نمایشگاه با گستردگی نمایشگاه قرآن زمان زیادی را می‌طلبد که همین امر باعث می‌شود بازدیدکنندگان رغبت زیادی برای بازدید از تمام نمایشگاه را نداشته باشند و تنها به دیدن بخش‌های محدودی بپردازند.
حنیفی اظهار کرد: نمایشگاه قرآن باید به گونه‌ای طراحی شود که چکیده و خلاصه‌ای از تمام فعالیت‌های قرآنی کشور در تمام زمینه‌ها و البته به صورت محدود و قابل رویت باشد تا بازدید کننده با فراغ بال به تماشای آن چه که می‌خواهد بنشیند.

وجود غرفه‌های فروش ازدحام را به دنبال دارد
وی در ادامه با اشاره به اینکه حضور بخش فروش و نمایش در نمایشگاه باعث ازدحام و هیاهوی بسیار زیادی می‌شود، گفت: وضعیت فعلی نمایشگاه بین‌المللی قرآن به گونه‌ای است که در جای جای آن یک ازدحام و هیاهوی کاذب که بیشتر ناشی از تبلیغات غرفه‌های فروش محصولات قرآنی است، وجود دارد که باید برای آن چاره‌اندیشی شود.
این پیشکسوت قرآنی کشور در ادامه در مورد تأثیرات نمایشگاه در گسترده شدن فضای قرآنی در جامعه نیز تصریح کرد: در حال حاضر بخش فروش نمایشگاه بیشتر از بخش نمایشی دیده می‌شود، قطعاً اگر بخش نمایشی تقویت و تنوع در آن بیشتر شود، شاهد تأثیرات بسیار بیشتر نمایشگاه قرآن خواهیم بود و مردم نیز استقبال بسیار بیشتری را به عمل خواهند آورد.

تأکید بر کاهش مدت زمان برگزاری نمایشگاه
وی  اظهار کرد: یکی دیگر از تغییراتی که می‌توان در نمایشگاه و در راستای ارتقای آن به وجود آورد، مربوط به مدت زمان برگزاری نمایشگاه است که کوتاه‌تر شدن زمان برگزاری نمایشگاه علاوه بر کاهش هزینه‌ها می‌تواند کیفیت‌بخشی به بخش‌های مختلف را در پی داشته باشد.
این پیشکسوت قرآنی در پاسخ به این پرسش که کوتاه شدن زمان برگزاری نمایشگاه ازدحام بیشتر جمعیت را به دنبال نخواهد داشت، گفت: با اینکه طولانی بودن نمایشگاه می‌تواند دارای این حسن باشد که جمعیت بازدید کننده در طول زمان تقسیم شوند و مقداری از ازدحام و شلوغی کاسته شود، اما اگر قرار باشد نمایشگاه از لحاظ زمانی کوتاه شود، باید چاره‌اندیشی‌های دیگری صورت بگیرد.

نمایشگاه قرآن موضوعی شود
این داور مسابقات بین‌المللی قرآن تصریح کرد: یکی از راهکارها برای جلوگیری از ازدحام جمعیت جهت حضور در نمایشگاه این است که نمایشگاه را به صورت موضوعی و در فصول مختلف سال برگزار کنیم و لزومی ندارد که تمام بخش‌های نمایشگاه در یک ماه و در یک زمان و مکان مشخص به نمایش در بیاید، بلکه می‌توان در طول ماه‌های مختلف سال و هر ماه با یک موضوع مشخص نمایشگاه قرآن برپا کرد.
حنیفی در پایان با اشاره به اینکه باید به سمتی حرکت کنیم که شاهد برپایی نمایشگاه دائمی قرآن کریم باشیم، اظهار کرد: باید هر ماه یک موضوع از فعالیت‌های قرآنی در کشور محور یک نمایشگاه قرآن قرار گیرد، در این صورت کارها به صورت تخصصی‌تر، مطلوب‌تر و روان‌تر به پیش خواهد رفت.

captcha