کد خبر: 1391967
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۸

علمای اهل سنت، خروج علیه نظام اسلامی را محکوم می‌کنند

گروه اجتماعی: مدیر حوزه علمیه اهل سنت امام بخاری سراوان گفت: خروج علیه نظام و حکومت اسلامی از نظر اهل سنت جایز نیست و کسانی که شورش و طغیان می‌کنند، محارب بوده و از سوی علمای اهل سنت محکوم هستند.

مولوی محمدعالم حکیمی، مدیر حوزه علمیه اهل سنت امام بخاری شهرستان سراوان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: خروج علیه نظام و حکومت اسلامی از نظر اهل سنت جایز نیست و کسانی که شورش و طغیان می‌کنند از سوی علمای اهل سنت محکوم هستند.

وی بیان کرد: تا زمانی که کفر و شرک یک حکومت آشکار نشود، خروج علیه آن جایز نیست و کسی که مرتکب چنین عملی شود، محارب بوده و مورد تأیید هیچ یک از علمای اهل سنت نخواهد بود.

مدیر حوزه علمیه اهل سنت امام بخاری سراوان ضمن تقبیح جنایات‌ وحشیانه گروهک‌های تروریستی اظهار کرد: کسانی که به نام اهل سنت و با ادعای دفاع از حقوق اهل سنت دست به ارتکاب جنایات علیه بشریت و انسانیت می‌زنند، همواره از سوی علما و بزرگان اهل سنت منفور بوده و هستند.

از نبود وحدت، مردم بیشترین ضربه را می‌بینند

حکیمی بیان کرد: پیامدهای چنین اعمال وحشیانه‌ای جز ایجاد رعب، وحشت و ناامنی در جامعه نیست و زمانی که وحدت از امت گرفته شود، اولین کسانی که از آن صدمه می‌خورند، خود مردم هستند.

وی افزود: عوامل خودفروخته که فریب مستکبران را خورده‌اند، با انواع ادعاها و وعده‌هایی همچون تأمین نیازهای مالی و رفاه افراد، عده‌ای ساده‌لوح را اغفال و با خود همراه کرده‌اند تا در راه ضربه به اسلام و حمایت از دنیای استکبار حرکت کنند.

مدیر حوزه علمیه اهل سنت امام بخاری سراوان در پایان گفت: با این وجود، نظام جمهوری اسلامی از آن دسته افرادی که ناآگاهانه به چنگ چنین گروه‌هایی گرفتار شده‌اند، می‌خواهد تا توبه و اظهار پشیمانی کنند و به آغوش جامعه و زندگی شرافتمندانه برگردند.

captcha