کد خبر: 1393027
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۳
حجت‌الاسلام مظفری:

قطعنامه پارلمان اروپا نشان‌دهنده یأس و ناامیدی دشمنان است

گروه سیاسی: امام جمعه موقت اراک با اشاره به اینکه قطعنامه پارلمان اروپا نشانه یأس و ناامیدی دشمنان است، گفت: اروپاییان بهتر است به وضعیت حقوق بشر در کشورهای خودشان رسیدگی کنند که حقوق بسیاری از افراد جامعه خود را پایمال می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حجت‌الاسلام مظفری، امام جمعه موقت اراک 22 فروردین در مراسم عبادی ـ سیاسی نمازجمعه این شهر در خصوص مسائل روز کشور به سخنرانی پرداخت.

وی با اشاره به قطعنامه پارلمان اروپا علیه کشور ایران، تصریح کرد: این قطعنامه نشان از یأس و ناامیدی دشمنان در مقابل عزم راسخ ملت ایران اسلامی در برابر زیاده‌خواهی آنهاست.

حجت‌الاسلام مظفری با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از مدافعان حقوق انسان در دنیاست، گفت: اروپاییان که در این قطعنامه به موضوع حقوق بشر اشاره کرده‌اند بهتر است به وضعیت حقوق بشر در کشورهای خودشان رسیدگی کنند که حقوق بسیاری از افراد جامعه خود را پایمال می‌کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: بنابر فرمان تاریخی امام خمینی(ره) در 21 فروردین سال 58 بنیاد مسکن انقلاب اسلامی جهت رسیدگی به امور محرومان تأسیس شد که این امر، بسیار ارزشمند است.

امام جمعه موقت اراک در پایان نیز به روز ملی فناوری هسته‌ای اشاره کرد و گفت: دانشمندان ایرانی در زمینه فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای به پیشرفت‌ها و موفقیت‌های ویژه‌ای دست یافتند که نشانگر جایگاه ایران در منطقه و جهان است.

captcha