کد خبر: 1394502
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۰

تأکید شخصیت‌های دینی مصر بر حمایت از سوریه در مقابله با اندیشه تکفیری

گروه بین‌الملل: روحانیون و شخصیت‌های مسلمان و مسیحی مصر، با برگزاری مراسمی تحت عنوان «دعا برای برقراری صلح و ثبات در سوریه» بر ضرورت حمایت از این کشور در مواجهه با تروریست و اندیشه تکفیری تأکید کردند.

به گزارش خبرگزای بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «الیوم السابع»، کلیسای انجیلی در منطقه «شبرا» قاهره، جمعه‌شب، 22 فروردین‌ماه، مراسمی با حضور نمایندگان کلیساهای مصر و علمای مسلمان و مسیحی و شخصیت‌های سیاسی و حقوقی و تحت عنوان «دعا برای برقراری صلح و ثبات در سوریه» برگزار کرد.
شرکت‌کنندگان در این مراسم با هدف برقراری آرامش و صلح در سوریه و حمایت از این کشور و ملت آن، به درگاه خداوند متعال دعا کردند.
«رفعت فکری»، از کشیش‌های مسیحی مصر در این مراسم، از مردم سوریه خواست که وحدت و همدلی خود را در مقابله با شر و فتنه‌ای که با آن مواجه شده‌اند را حفظ و توطئه‌های قطر، ترکیه، آمریکا و غرب را خنثی کنند.
وی همچنین، نسبت به پیامدهای تکفیر، تعصبی که ملت‌ها و کشورهای منطقه را تهدید می‌کند، هشدار داد.
اندیشه وهابی تکفیری بزرگترین خطر برای امت اسلامی است
«شیخ محمد عبدالله نصر»، از علمای الازهر مصر نیز اندیشه وهابی تکفیری را بزرگترین خطر برای امت عربی و اسلامی توصیف کرد و بر لزوم یکپارچگی کشورهای اسلامی برای مقابله با این خطر تاکید کرد.
وی ضمن سخنانی در این مراسم گفت: ملت مصر با همه فرقه‌ها و جریان‌های آن در کنار برادران خود در سوریه برای مقابله با تروریسم و جریان وهابی تکفیری ایستاده است.
این اندیشمند مصری در ادامه با بیان این که اندیشه وهابی تکفیری بزرگترین خطر برای امت اسلامی هستند،‌ تصریح کرد: علمای سوریه، مصر و دیگر کشورهای عربی برای مقابله با این اندیشه و آگاه‌سازی مردم از طریق سخنرانی، دین اسلام را از تلاش‌های این جریان برای خدشه‌وارد کردن به چهره حقیقی این دین نجات دهند و فرزندان امت اسلامی را از تعصبات کور و تکفیری که از سوی جنایتکاران تروریست به نام دین صورت می‌گیرد، رهایی بخشند.

captcha