کد خبر: 1394616
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۹
با حضور پدر شهید ‌احمدی روشن‌؛

جشن فناوری هسته‌ای در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

گروه اجتماعی: جشن فناوری هسته‌ای با حضور پدر شهید مصطفی احمدی روشن روز گذشته، 23 فروردین در سالن شهید خودسیانی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، جشن «شکافت بزرگ» به‌مناسبت روز فناوری هسته‌ای با حضور پدر شهید مصطفی احمدی روشن‌ روز گذشته، 23 فروردین در سالن شهید خودسیانی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.
در این مراسم، رحیم احمدی‌روشن خطاب به دانشجویان حاضر گفت: اگر یک مصطفی از دست دادم، امروز هزاران مصطفی به‌دست آورده‌ام، شما دانشجویان در این جبهه حساس حاضر شدید و به ما نشان دادید که راه شهدای علم را ادامه می‌دهید و این یک شعار توأم با عمل و شعور است.
پدر شهید احمدی‌روشن اظهار کرد: بعد از شهادت مصطفی، مردم ایران ثابت کردند که بسیار شهید‌پرور هستند.
وی بیان کرد: لطف الهی و محبت دانشجویان باعث دلگرمی ما می‌شد به‌طوری‌که تعدادی از دانشجویان با اعلام اینکه می‌خواهند راه شهید احمدی‌روشن را ادامه دهند به فیزیک هسته‌ای تغییر رشته دادند.
احمدی‌روشن با اشاره به نام‌گذاری سال 93، به فرهنگ مقاومتی با عزم ملی و مدیریت جهادی، از فرهنگ وارداتی به‌عنوان دستاورد و دسیسه دشمن یاد کرد و افزود: فرهنگ مقاومتی یعنی چیزی‌ که در اسلام گفته شده را رعایت کنیم.
وی عمل به فرهنگ تشیع را معادل زمینه اصلی ایجاد فرهنگ مقاومتی در کشور دانست و اظهار کرد: با این فرهنگ وارداتی که اخیرا بین ملت ما نفوذ کرده است، مصطفی‌ها به‌وجود نمی‌آید.
پدر شهید احمدی‌روشن با اشاره به توافقات ژنو بیان کرد: تنها خواسته مردم از مسئولان، برخورد شفاف و بازگویی متن توافق‌نامه است چرا‌ که مردم این دولت را انتخاب کردند و امین خود می‌دانند.
وی با اشاره به وقفه‌ای که در سال 82 ‌در غنی‌سازی اورانیوم ایجاد شده بود، اضافه کرد: مسئولان وقت با بی‌دقتی قبول کردند غنی‌سازی را تعطیل کنند و استکبار جهانی هم قول داده بود که اورانیوم 3.5 درصدی غنی‌سازی شده را تحویل ایران دهد.
احمدی‌روشن ادامه داد: در آن شرایط مصطفی خواست سایت نطنز را ترک کند، اما من مانع شدم، سپس وی به همراه همکارانش دوباره کار خود را شروع کرد به طوری که تعداد سانتریوفیوژها را از 5 هزار دستگاه به 19 هزار دستگاه افزایش دادند و این در حالی است که ما آن زمان در تحریم بودیم.

captcha