کد خبر: 1394664
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۵

نبود اساتید مجرب قرآنی از مهم‌ترین مشکلات آموزشی مناطق محروم است

گروه اندیشه: قاری و کارشناس علوم قرآنی سیستان و بلوچستان گفت: با وجود آن‌که مسئله اهمیت به قرآن و معارف الهی در کشور رشد داشته است، اما باز هم در مناطق محروم نبود اساتید مجرب قرآنی و مسئولین دلسوز یکی از مهم‌ترین مشکلات آموزشی است.

مصطفی سرگزی، قاری و کارشناس علوم قرآنی سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، گفت: فعالیت‌های قرآنی پس از وقوع انقلاب اسلامی و به‌خصوص طی زعامت مقام معظم رهبری، که شخص ایشان از قاریان برجسته قرآن کریم بوده‌اند، رشد قابل توجهی داشته است.
وی در ادامه اظهار کرد: علی‌رغم سفارش‌های اکید مقام معظم رهبری در جهت رفع مهجوریت این کتاب آسمانی، امروزه قرآن به دلیل عمل نکردن به فرامین آن در جامعه مهجور مانده که اگر مطابق بیانات مقام معظم رهبری معرفت قرآنی در جامعه به‌وجود آید بسیاری از مشکلات، مفاسد و رذائل اخلاقی از جامعه ناپدید می‌شود.
این کارشناس قرآن کریم اظهار کرد: با وجود آن‌که مسئله اهمیت به قرآن و معارف الهی در کشور رشد داشته است، اما باز هم در مناطق محروم و به‌ویژه در سیستان و بلوچستان، فقر اساتید مجرب قرآنی و مسئولین دلسوز یکی از مهم‌ترین مشکلات آموزشی است.
وی اظهار کرد: مسئولین باید نگاه ویژه‌ای به مناطق محروم داشته باشند، تا با تأمین مربیان مورد نیاز، فضای آموزشی و همچنین امکانات آموزشی کافی، زمینه گسترش آموزش علوم و معارف قرآنی را در این مناطق فراهم کنند.
سرگزی اراده خود شخص و تلاش خانواده را نیز در کسب معارف الهی بسیار ضروری دانست و تأکید کرد: اگر آموزش قرآن و مفاهیم آن از مقاطع ابتدایی و راهنمایی که آمادگی پذیرش آموزش‌های قرآنی برای افراد بیشتر است صورت بگیرد، موجب ایجاد ارتباط عمیق با قرآن، فهم معانی و تدبر در آیات الهی در ایام جوانی و بزرگسالی خواهد شد.

captcha