به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، حسین طریقی، معاون اداری و طرح و برنامه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با اشاره به تأثیر مراسم ازدواج دانشجویی در ترغیب دانشجویان به ازدواج در دوران تحصیل، گفت: دانشجویان با توجه به عدم استقلال مالی، ترس ورود به زندگی مشترک دارند اما زمانی که در قالب طرحهایی چون «همسفر تا بهشت»، مشاهده میکنند جمع کثیری از همصنفهای آنان اقدام به ازدواج کرده و موفق هستند، به امکان ازدواج در دوران تحصیل پی میبرند.
معاون اداری و طرح و برنامه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها ضمن قدردانی از زحمات دستاندرکاران در ارزیابی روند برگزاری طرح اظهار کرد: برنامهریزی محتوایی هفدهمین دوره ازدواج دانشجویی، بسیار منسجم و از سطح بالایی برخوردار است.
وی افزود: زوجهای دانشجو در این مراسم عمده مباحثی که در مسیر زندگی نیاز دارند را آموزش میبینند که این امر میتواند مشکلات آنها را به حداقل رسانده و به داشتن یک زندگی با نشاط و موفق کمک کند.
طریقی در مورد نقش برگزاری مراسم ازدواج دانشجویی در ترویج فرهنگ ازدواج آسان و بههنگام گفت: بر اساس بازخوردهایی که تاکنون اخذ شده است، این طرح، افزون بر کمک به استحکام بنیان خانواده در میان دانشجویان متأهل، در ترغیب دانشجویان به ازدواج در دوران دانشجویی نیز نقش بسزایی دارد.
وی که خود از دانشجویان شرکتکننده در مراسم ازدواج دانشجویی در سال 1382 است، به زوجهای جوان توصیه کرد: زندگی قرین با فراز و نشیبهای متعدد است اما آنچه اهمیت دارد، نحوه برخورد ما با مشکلات است. اگر خدا را مد نظر داشته باشیم بسیاری مشکلات در مسیر زندگی حل میشود.
طریقی با بیان اینکه باید در زندگی واقعبین باشیم و مبتنی بر واقعیت تصمیم بگیریم، افزود: گذشت و انصاف نقش مهمی در حل اختلافات همسران دارد، همیشه نباید توقع داشته باشیم طرف مقابل ما برای حل اختلاف پیشگام شود بلکه لازم است خود ما نیز در این مسیر تلاش کنیم.
یادآور میشود، هفدهمین دوره طرح ملی ازدواج دانشجویی (همسفر تا بهشت) به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها از بهمنماه سال 92 تا پایان اردیبهشتماه سال جاری به میزبانی مشهدالرضا(ع) ادامه خواهد داشت.