گروه اجتماعی: مدیرکل ارشاد کرمانشاه با تأکید بر لزوم توجه به عناصر فرهنگی کشور با هدف بازسازی ارزشهای جامعه، ترجیح دادن منابع ملی بر منافع شخصی را یکی از عناصر فرهنگ دانست.

به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، روز گذشته، 24 فروردین نشست تخصصی شعار سال در تالار غدیر کرمانشاه برگزار شد.
در ابتدای این نشست ابراهیم رحیمی زنگنه، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه گفت: فرهنگ اساس توسعه جوامع و اقتصاد عاملی برای جهش جامعه به سمت توسعه پایدار است.
وی بر لزوم توجه به عناصر فرهنگی کشور با هدف بازسازی ارزشهای جامعه تأکید کرد و گفت: کار کردن در حوزه فرهنگی بسیار سخت و پیچیده است همچنین ترجیح دادن منابع ملی بر منافع شخصی یکی از عناصر فرهنگ است و ملت ایران این مهم را در دوران دفاع مقدس اثبات کرد.
رحیمی زنگنه بر لزوم تقویت عناصر و افراد فرهنگی در کشور تأکید کرد و افزود: هدف از هر اقدام فرهنگی، تحول و تعالی انسان و به پیروی از آن جامعه است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در پایان اضافه کرد: در نامگذاری سال، منظور از عزم ملی تلاش همه جانبه مردم و منظور از مدیریت جهادی تلاش بدون وقفه مسئولان در ارتقاء دو مقوله فرهنگ و اقتصاد است.