کد خبر: 1396054
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۶
مرداد امسال؛

استان اردبیل میزبان هفته فرهنگ رضوی می‌شود

گروه هنر:استان اردبیل از 16 تا 22 مردادماه 93 میزبان سومین دوره هفته‌های فرهنگ رضوی است.

سعید نوریان، دبیراجرایی هفته فرهنگ رضوی استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، با اعلام اینکه سومین دوره هفته فرهنگ رضوی در سال 93 در پنج منطقه کشور برگزار می‌شود، گفت: استان اردبیل در روزهای شانزدهم تا بیست و دوم مردادماه 93، میزبان سومین دوره هفته فرهنگ رضوی خواهد بود.
وی ادامه داد: برگزاری این رویداد مهم در استان ولایتمدار اردبیل، نشانگر عشق و ارادت ویژه مردم این استان به ساحت قدسی حضرت علی‌بن‌موسی‌ الرضا(ع) است.
دبیر اجرایی هفته فرهنگ رضوی استان اردبیل با تأکید براینکه برنامه‌های سومین دوره هفته فرهنگ رضوی در جای جای استان اردبیل برگزار خواهد شد، از آمادگی کامل این استان برای اجرای باشکوه و با عظمت این هفته خبر داد و گفت: برآنیم تا ضمن دعوت از سخنرانان، قاریان، مداحان و شاعران برجسته کشور، با مشارکت و همراهی دستگاه‌های اجرایی استان، برنامه‌های فاخر و ارزشمندی را در این هفته اجرا کنیم.
وی با اعلام اینکه برنامه‌های قابل اجرا در این هفته تدوین شده، افزود: نشست هماهنگی هفته فرهنگ رضوی استان با حضور و به ریاست استاندار استان اردبیل در اردیبهشت‌ماه  برگزار خواهد شد.
وی گفت: با توجه به حضور میلیونی گردشگران در مردادماه 93 در اردبیل، تلاش خواهیم کرد تا از این فرصت برای ترویج فرهنگ منور رضوی به نحو احسن و شایسته بهره گیریم.
نوریان با اشاره به برنامه‌های اجرا شده در نخستین دوره هفته فرهنگ رضوی در سال 91، برگزاری جشنواره فیلم و نماهنگ با محوریت فرهنگ رضوی، رونمایی از کتاب، تجلیل از خادمان فرهنگ رضوی، تکریم و بزرگداشت امامزادگان، محافل انس با قرآن، نمایشگاه‌های فرهنگی و هنری، محافل شعرخوانی را از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده برای هفته فرهنگ رضوی در سال 93 اعلام کرد و گفت: سومین دوره هفته فرهنگ رضوی در استان اردبیل به صورت مردمی  در همه شهرستان‌ها برگزار خواهد شد.

captcha