کد خبر: 1396260
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۶

«آیات 2»؛ نمایشگاه تابلوهای قرآنی با خطوط برجسته در قاهره

گروه بین‌الملل: نمایشگاه تابلوهای قرآنی با نام «آیات 2»، شب گذشته، 26 فروردین، در «قاهره»، پایتخت مصر افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «بوابة فیتو»، محمد حمام، کارشناس خطوط اسلامی این نمایشگاه را که از آثار عبداللطیف کلوپ، از هنرمندان مصری است، در سالن «زیاد بکیر» کتابخانه موسیقی خانه اپرای مصر افتتاح کرد.
در این نمایشگاه مجموعه‌ تابلوهای مزین به آیات قرآن با خطوط مختلف برای علاقه‌مندان عرضه شده است، محمد حمام، کارشناس خطوط اسلامی این آثار را جزء بهترین تابلوهای خطی برشمرد.
عبداللطیف کلوپ، هنرمند مصری تأکید کرد: «آیات 2»، هشتمین نمایشگاه من در خوشنویسی اسلامی و سومین نمایشگاهی است که در آن از مقوا برای خوشنویسی آیات قرآن روی تابلوها استفاده کرده‌ام.
وی تصریح کرد: خوشنویسی کوچک‌ترین تابلوی به نمایش درآمده ساعت‌ها طول کشیده و در این تابلوها از هنر خوشنویسی با خطوط برجسته استفاده شده است.

captcha