به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، نشست ابلاغ برنامههای سال 93 سازمان بسیج شهرداری تهران امروز، 27 فروردینماه، با حضور محمدباقر قالیباف، شهردار تهران، سردار محسن کاظمینی، فرمانده سپاه حضرت محمد رسولالله(ص)، حجتالاسلام والمسلمین گواهی، نماینده ولی فقیه در سپاه محمد رسولالله(ص) و محسن پیرهادی، رئیس سازمان بسیج شهرداری تهران و جمعی از بسیجیان در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد.
محمدباقر قالیباف، شهردار تهران در این مراسم به سخنرانی پرداخت و با تأکید بر جلوگیری از ریختوپاش در مجموعه شهرداری تصریح کرد: بسیاری از فعالیتها و برنامهها میتوانند با هزینههای کمتری انجام شوند و تأثیرگذاری بیشتری نیز داشته باشند. روحیه بسیجی نمیتواند با اسراف سازگاری داشته باشد در غیر این صورت فقط کارت بسیجی بودن را داریم و از منش و روش آنان دور هستیم.
وی با تأکید بر اینکه راه طولانی برای رسیدن به مدیریت جهادی در شهرداری تهران با وجود تمام فعالیتهای صورت گرفته وجود دارد، گفت: کار جهادی اخلاص میطلبد و بسیجی باید در پی اخلاص و قرار گرفتن در حزبالله باشد نه اینکه به نام و کارت بسیجی اکتفا کند.
حجتالاسلام والمسلمین گواهی، نماینده ولی فقیه در سپاه محمد رسولالله(ص) نیز با حضور در این همایش با اشاره به روایتی از امام صادق(ع) که برای اهل بهشت چهار صفت معرفی میکنند، اظهار کرد: گشادهرویی نشانه اهل بهشت معرفی شده است. با توجه به این مهم کسانی که در ادارات و سازمانها مشغول خدمترسانی به شهروندان هستند به ویژه آنان که به لقب بسیجی مزین هستند باید در برخورد خود با ارباب رجوع گشادهرو بوده و درصدد رفع شکل مردم باشند.
چارهگشایی از مشکل شهروندان؛ نوعی کار فرهنگی
وی با بیان اینکه کار فرهنگی فقط برپایی نشست و همایش نیست، گفت: بسیجی نماینده انقلاب است و عملکرد مطلوب وی در چارهگشایی از مشکل یک شهروند خود یک کار فرهنگی محسوب میشود. بسیجی باید با رأفت و مهربانی، خوش برخوردی، ساعی و منظم بودن شناخته شود.
وجه تمایز بسیجی از سایر مردم؛ پیشگام بودن در تبعیت از ولایت
حجتالاسلام گواهی با تأکید بر اینکه بسیجی نباید به دنبال منافع شخصی بوده و در هزینهکرد بیش از سایرین خرجتراشی کند وجه تمایز ایشان را از سایر مردم پیشگام بودن در تبعیت از مقام معظم رهبری برشمرد و تصریح کرد: بسیجی بودن صرفا چفیه بر گردن انداختن نیست، بلکه عملکرد بسیجی باید مبین تبعیت وی از مقام عظمای ولایت باشد.
وی زبان فصیح را از دیگر نشانههای اهل بهشت در بیان امام صادق(ع) خواند و عنوان کرد: زبان از ابزار انتقال پیام است و میتواند با در نظر گرفتن شرایط مختلف و آراستن آن به فصاحت و بلاغت به عنوان ابزاری تأثیرگذار و تبلیغی استفاده کرد، اما این مهم زمانی تأثیرگذار است که گوینده خود عامل به سخنی باشد که بیان میکند.
شهرداری تهران؛ مشارکتکننده جدی در بیشتر فعالیتهای فرهنگی
نماینده ولی فقیه در سپاه محمدرسولالله(ص) قلب رحیم و گشادهدستی را نیز از عوامل دیگر بهشتیان معرفی کرد و ادامه داد: امروزه اغلب کارهای فرهنگی در سطح شهر با مشارکت شهرداری صورت میگیرد و این نهاد با روحیه انقلابی، جهادی، تعاون و همکاری بیشترین اعتبار را به مسائل فرهنگی اختصاص داده است.
وی از مسئولان شهرداری تهران خواست تا فعالیتهای فرهنگی که از سوی این نهاد اجرایی میشود را اعلام کنند، چرا که این امر نوعی تبلیغ فرهنگی محسوب میشود و سایر نهادها نیز به انجام امور فرهنگی تشویق و ترغیب میشوند.
فضای شهری؛ بهترین مکان برای تبلیغ فرهنگی
حجتالاسلام والمسلمین گواهی در درخواست دیگری از بسیجیان خواست تا پیامهای فرهنگی را به سطح شهر بیاورند تا عموم مردم از آن بهرهمند شوند، چرا که مجالس و مراسم دینی شاید دربرگیرنده قشر خاصی از افراد باشد اما فضای شهری میتواند بهترین مکان برای تبلیغ فرهنگی باشد.
در بخش دیگری از این مراسم سردار کاظمینی، فرمانده سپاه محمد رسولالله(ص) به سخنرانی پرداخت و مدیریت جهادی را تنها راه چاره در برابر مشکلات دانست و گفت: بسیجیان باید با عمل به موقع خود در صحنه حاضر شوند و در برابر تهاجم بیگانگان قد علم کنند. به غیر از به کارگیری مدیریت جهادی محال است بتوانیم در برابر جنگ نرم دشمن مقاومت کنیم.
سردار کاظمینی با بیان اینکه در مدیریت جهادی نباید به کمبودها فکر کنیم بلکه شایسته است از امکانات موجود به بهترین نحو استفاده کرد، گفت: دشمن برای نابودی فرهنگ دینی و انقلاب اسلامی ما توان زیادی را به کار گرفته است و ما نیز باید با همفکری و همافزایی به پیش رویم.
فرمانده سپاه حضرت محمد رسولالله(ص) اسلامی شدن شهر را از جمله وظایفی برشمرد که بسیجیان باید مدنظر خود قرار دهند و تصریح کرد: این شهر باید توسط بسیجیان به جلوهای از شهر اسلامی تبدیل شود. ظاهر شهرها نشاندهنده فرهنگ ساری در آن جامعه است، پس ظاهر امروز شهر باید برای بسیجی یک دغدغه باشد.
سخنران دیگر این مراسم محسن پیرهادی، رئیس سازمان بسیج شهرداری تهران بود. وی شعار «فرهنگ و اقتصاد با عزم ملی و مدیریت جهادی» را امری برای دو چندان شدن وظایف بسیجیان دانست و گفت: مدیریت جهادی با روحیه بسیجی همراه است.
جنگی خصمانه برای از بین بردن ارزشهای اسلامی
پیرهادی آنچه در نظام بینالمللی در رابطه با کشور ما رخ میدهد را یک جنگ خصمانه برای از بین بردن ارزشهای اسلامی دانست و گفت: دشمن امروز چنان گستاخ شده است که به کشوری که نظام جمهوری اسلامی بر آن حاکم است انتقاد میکند که چرا همجنسبازی در کشورتان وجود ندارد.
منافع فردی و حزبی؛ دشمن حقطلبی
وی آنچه سبب احیای زندگی میشود را اندیشه حقطلبی و حقجویی مبنی بر بصیرت عنوان کرد و گفت: بسیج باید با اندیشه انقلابی در برابر تهاجم بیگانگان بایستد. اگر دچار منافع حزبی و فردی باشیم روحیه حقطلبی خود را از دست میدهیم.
پیرهادی در پایان با بیان اینکه هر فردی نسبت به جایگاه خود بازخواست میشود، گفت: نباید به خاطر خوشایند کسی حقیقت را کتمان کنیم. بسیجی باید همواره حقطلب باشد و از بیان حق نهراسد.