کد خبر: 1397314
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۱

دومین کنگره شورای عالی اسلامی جمهوری مالی آغاز شد

گروه بین‌الملل: دومین کنگره شورای عالی اسلامی جمهوری مالی، صبح دیروز، سی‌ام فروردین‌ماه، با حضور رئیس‌جمهور این کشور آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «malijet»، دومین کنگره شورای عالی اسلامی جمهوری مالی دیروز با حضور «ابراهیم بوبکر»، رئیس‌جمهور، 360 نفر از مدیران موسسات اسلامی، رهبران ادیان الهی و سفرای کشورهای مختلف در مرکز همایش‌های بین‌المللی باماکو آغاز به‌کار کرد.

رئیس‌جمهور مالی در مراسم افتتاحیه این نشست طی سخنانی عنوان کرد: همه شهروندان مسلمان را به وحدت و همبستگی که در قرآن‌کریم به آن اشاره شده است، دعوت می‌کنم. با همیاری همه شهروندان، جمهوری مالی را سر پا نگاه خواهیم داشت و در برابر مشکلات مقاومت خواهیم کرد.

«محمد دیاموتانی»، مسئول برگزاری دومین کنگره شورای عالی اسلامی مالی هم با تاکید بر این‌که این گردهمایی به دلایل مختلف بارها به تعویق افتاد، گفت: به دلیل مشکلات امنیتی و سیاسی که طی سال‌های اخیر در کشور به‌وجود آمده است، موفق نشدیم که کنگره را در زمان تعیین‌شده برگزار کنیم. همچنین زمان برگزاری این همایش با سفر رئیس‌جمهور به سنگال مصادف شد و برای بار دوم این کنگره به تعویق افتاد.

وی افزود: از همه شهروندان با هر دین و قومیتی می‌خواهیم که در این کنگره حضور پیدا کنند و گردهمایی شورای عالی اسلامی مالی را به یک کنگره ملی تبدیل کنند تا زمینه برای صلح و آرامش در کشور مهیا شود.

دومین کنگره شورای عالی اسلامی مالی که با هدف گفت‌وگو درباره مشکلات کشور از قبیل مقابله با افراط‌گرایی و تروریسم برگزار می‌شود، امروز، سی و یکم فروردین به پایان می‌رسد.

captcha