کد خبر: 1398150
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۲
حجت‌الاسلام علیزاده:

دو گروه تواشیح از مازندران به مسابقات اذان و ابتهال کشور اعزام می‌شوند

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف مازندران از اعزام 2 گروه تواشیح از استان مازندران به مسابقات کشوری اذان، ابتهال، مدیحه‌سرایی و همخوانی قرآن کریم خبر داد.

حجت‌الاسلام ستار علیزاده، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، از برگزاری هجدهمین دوره مسابقات سراسری اذان، ابتهال، مدیحه‌سرایی و همخوانی قرآن کریم کشور خبر داد و گفت: این دوره از مسابقات در سه رشته اذان، ابتهال، همخوانی و مدیحه‌سرایی با حضور نفرات برتر استان‌ها در خوستان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مسابقات سراسری اذان، ابتهال، مدیحه‌سرایی و همخوانی قرآن کریم از دهم تا پانزدهم اردیبهشت برگزار می‌شود، افزود: در دو رشته انفرادی اذان و ابتهال 3 نفر و در رشته همخوانی 5 گروه به عنوان برگزیده این دوره از مسابقات معرفی می‌شوند.

علیزاده با اشاره به اینکه 550 نفر از 31 استان کشور در این دوره از مسابقات شرکت می‌کنند، اظهار کرد: دو گروه تواشیح آقایان و یک گروه تواشیح بانوان در این دوره از مسابقات به نمایندگی استان مازندران شرکت خواهند کرد.

وی افزود: یک نفر مبتهل مرد و یک نفر مبتهل زن در هجدهمین دوره مسابقات سراسری اذان، ابتهال، مدیحه‌سرایی و همخوانی قرآن کریم مرحله کشوری به نمایندگی از استان مازندران شرکت می‌کنند.

captcha