کد خبر: 1398168
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۰

رضای خداوند در تمام امور برای حضرت‌ زهرا(س) شرط بود

گروه اجتماعی: مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های هرمزگان گفت: همه فعالیت‌های حضرت‌ زهرا(س) در امور خانوادگی و جامعه فقط برای رضای خدا بوده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعباس تقوی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان هرمزگان روز گذشته، اول اردیبهشت‌ماه در جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) با بیان این که حقیقت حضرت‌زهرا(س) مثل شب قدر و اسم اعظم خداوند پنهان است، بیان کرد: براساس آیات و روایات برترین چیزی که از زمین به آسمان می‌رود اخلاص است و در مقابل هم از جمله برترین‌هایی که از آسمان به زمین آمده است، حضرت فاطمه(س) است.

حجت‌الاسلام تقوی در ادامه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ویژگی‌های ممتاز حضرت‌ زهرا(س) در دوران کوتاه حیات خویش گفت: حضرت‌فاطمه(س) همه زندگیش عقلانی و معنوی است و این بعد از شخصیت او فقط در نماز و عبادت خلاصه نمی‌شود.

وی با بیان این که حضرت فاطمه(س) به دلایل آفرینش خود در این عالم آگاهی و بینش داشت، بیان کرد: در واقع حضرت زهرا(س) نیز الگوی حسنه برای زنان عالم است و در این زمان هرکس که بخواهد زهرا گونه زندگی کند باید نسبت به او شناخت پیدا کند.

وی در ادامه به تبیین مهم‌ترین شاخص‌های الگویی و رفتاری حضرت زهرا(س) پرداخت و اظهار کرد: تقوا یکی از برترین‌های این شاخص‌های ممتاز است.

حجت‌الاسلام تقوی در ادامه با بیان این که همه فعالیت‌های حضرت زهرا(س) در امور خانوادگی و جامعه فقط برای رضای خدا بوده است، بیان کرد: در واقع حضرت همه نعمت‌های الهی از جمله فرزندان را امانت خدا قلمداد می‌کرد.

وی افزود: حضرت فاطمه‌(س) محبت به فرزندان و همسر و پدر و دیگران را به خاطر خدا انجام می‌داد و در واقع در این امور دنیوی هم با خداوند معامله می‌کرد چرا که دلش و قلبش فقط جایگاه خداوند بود.

مدرس حوزه  و دانشگاه با بیان این که انسان از دو بعد جسمانی و حیوانی و بعد ملکوتی و عقلانی تشکیل شده است، گفت: مهم ترین تفاوت انسان با ملائک در این است که فرشتگان بعد جسمانی ندارند و این درحالی است که انسان از دو بعد متفاوت خلق شده است و می تواند از فرشتگان بالاتر باشد چرا که دو بعد را با هم دارد.

وی درادامه به بیان تفاوت‌های فرشتگان و انسان در تبیین جایگاه و مقام انسانی پرداخت و اظهار کرد: انسان با وجود بعد ملکوتی و حاکمیت عقل از سوی دیگر دارای بعد شهوانی نیز می‌باشد و انسان خودش تلاش می‌کند که این بعد طبیعی را کنترل کند.

یادآوری می‌شود که در این مراسم از خانواده شهدا تکریم و قرعه‌کشی طرح تمنای عارفانه که درآن 14 نفر از دانشجویان کمک هزینه سفر به مشهد مقدس را دریافت نمودند برگزار شد.

captcha