کد خبر: 1398400
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۶

1000 نفر در نهاوند معتکف می‌شوند

گروه اجتماعی: سرپرست تبلیغات اسلامی نهاوند گفت: در شهرستان نهاوند 15 مسجد برای معتکفان در نظر گرفته شده و پیش‌بینی می‌شود بیش از هزار نفر سال جاری معتکف شوند.

حجت‌الاسلام حسین گروسی، سرپرست تبلیغات اسلامی شهرستان نهاوند در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، اظهار کرد: پیش‌بینی شده هزار نفر نهاوندی در مراسم اعتکاف امسال حضور داشته باشند در این راستا مساجد شهرستان نهاوند برای پذیرش معتکفان آمادگی لازم را دارند.

وی افزود: در شهر نهاوند علاوه بر مسجد صاحب‌الزمان(عج)، مساجد دیگری در کوی مهدیه، شهرک حیدری، جوادیه، دستغیب، آیت‌الله علیمرادیان و همچنین روستاهای سهران، توانه، دهفول رزینی، بابارستم، جهان آباد زامین سفلی و شهر برزول و فیروزان  برای معتکفان در نظر گرفته شده است.

حجت‌الاسلام گروسی با اشاره به اینکه بیش از 75 درصد معتکفان را افراد زیر 25 سال تشکیل می‌دهند، ابراز کرد: امسال بیشتر برنامه‌های معتکفان با رویکرد قرآنی تدوین شده و علاوه بر توجه ویژه به تصحیح قرائت نماز و ترویج سبک زندگی اسلامی در هر شبانه‌روز در ایام اعتکاف، 50 عنوان برنامه فرهنگی و مذهبی برگزار می‌شود.

وی گفت: از جمله این برنامه‌ها مراسم محافل انسی با قرآن، توزیع بسته‌های فرهنگی، ختم قرآن، مراسم ادعیه، حلقه‌های معرفت، گلشن وحی، مدیحه‌سرایی، مسابقات فرهنگی، ختم صلوات، شبی با شهدا، جشن ولادت حضرت علی(ع)، مراسم وفات حضرت زینب(س)، مراسم سخنرانی با موضوع‌های مختلف شامل ولایت‌مداری، تاریخ اسلام، مهدویت، همسرداری، تربیت فرزندان، مقتل‌شناسی  و راه‌های مقابله با نحله‌های انحرافی است.

سرپرست تبلیغات اسلامی نهاوند بیان کرد: در اعتکاف نفس انسان آن قدر نورانی می‌شود که به راحتی می‌تواند در وادی‌های بلند معنویت گام نهد، در میان عباداتی که خداوند تبارک و تعالی برای تهذیب و رشد و تکامل بشر تشریع فرموده، اعتکاف از عبادت‌هایی است که ویژگی‌های مخصوص و آثار و فواید مهمی به‌دنبال دارد.

captcha