کد خبر: 1398428
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۷

فرهنگ فاطمی لازمه تحقق جامعه اسلامی ‌است

گروه اجتماعی: مسئول فرهنگی سپاه شهرستان دامغان با بیان اینکه حضرت زهرا(س)الگوی زن اسلامی است، اظهار کرد: نهادینه شدن فرهنگ فاطمی در جامعه پیش‌نیاز تحقق جامعه اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، مجید ایمانیان، مسئول فرهنگی سپاه شهرستان دامغان امروز، دوم اردیبهشت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه نقش بانوان در جامعه که نیمی از جمعیت بشر را تشکیل می‌‏دهند، به‌عنوان حساس‏ترین، ماندگارترین و مؤثرترین نقش‏ در حرکت تاریخ‌ساز انسان و در سیر بشریت به‌سوی کمال دارد، یادآور شد: زن مسلمان باید در راه فرزانگی و علم تلاش کند و راه خودسازی، معنوی و اخلاق را بپیماید و در میدان جهاد و مبارزه پیش‌قدم باشد.

مسئول فرهنگی سپاه شهرستان دامغان ادامه داد: زنان جامعه ایرانی باید نسبت به تجملات کم‌ارزش و بی‌اعتنا باشند و همچنین عصمت، عفت و طهارت آنان در حدی باشد که چشم و نظر هرزه بیگانه را به خودی خود دفع کند و در محیط خانه مایه آرامش زندگی و آسایش محیط خانواده باشد.

ایمانیان با بیان اینکه این زن است که با مسئولیت مادری خویش فرهنگ و معرفت و ویژگی‌‏های اخلاقی یک جامعه را با روح خود به آیندگان که فرزندان باشد، منتقل می‏‌کند،افزود: همان‌طور که حضرت زهرا(س) مظهر چنین جمعی است.

مسئول فرهنگی سپاه شهرستان دامغان با تأکید بر اینکه حضرت زهر‌ا(س) الگوی زن اسلامی است که باید برای تحقق جامعه اسلامی این فرهنگ فاطمی نهادینه شود، اظهار کرد: در سال اقتصاد و فرهنگ جهادی  بانوان به‌عنوان طلایه‌داران تمدن اسلامی خط‌شکنان آن هستند.

captcha