کد خبر: 1398805
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۳

ترویج فرهنگ اقامه نماز نیازمند کار مستمر فرهنگی است

گروه اجتماعی: دبیر ستاد اقامه نماز سیستان و بلوچستان گفت: ترویج فرهنگ اقامه نماز در جامعه نیازمند برنامه‌ریزی کلان و کار مستمر فرهنگی است زیرا نماز از ارکان دین مبین اسلام است و باید در ترویج این رکن در آحاد جامعه تلاش شود.

محمد سنجرانی، دبیر ستاد اقامه نماز سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با  خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، از مسئولان خواست تا در زمان نماز جلسه‌ای برگزار نکنند و اگر در جلسه ای حضور دارند، جلسه را ترک کنند و پس از اقامه نماز ادامه جلسه را برگزار کنند.

وی بیان کرد: ترویج فرهنگ اقامه نماز در جامعه نیازمند برنامه‌ریزی کلان و کار مستمر فرهنگی است زیرا  نماز از ارکان دین مبین اسلام است و باید در ترویج این رکن در آحاد جامعه تلاش شود.

سنجرانی تأکید کرد: مسئولان ادارات باید موانع مسائل فرهنگی و در صدر آنان موانع ترویج فرهنگ نماز را شناسایی و در رفع آن بکوشند.

وی  گفت: آسیب های اجتماعی و گناهان در اثر ضعف ایمان و کمرنگ شدن اعتقادات دینی به وجود می آید و دبیران نماز باید در راستای تبیین رموز، آثار و برکات نماز به کارمندان و خانواده‌های آنها اهتمام جدی ورزند که البته انتقال رموز نماز به دیگران کاری دشوار بوده و نیازمند برنامه ای مدون و دقیق است.

دبیر ستاد اقامه نماز استان ترویج نماز را عاملی برای تقویت بنیان خانواده‌ها عنوان کرد و اظهار کرد : دبیران نماز باید از ظرفیت‌های دستگاه‌ها برای ترویج فرهنگ نماز بهره ببرند.

captcha