کد خبر: 1399030
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۵

رفع مشکل زنان، زمینه‌ساز رفع مشکلات خانواده است

گروه اجتماعی: مدیرکل امور بانوان و استانداری اردبیل با بیان اینکه رفع مشکل زنان، رفع مشکل خانواده است، گفت: اگر به شکل علمی نیازهای زنان را بشناسیم به دور از شعار به موضوع نگاه کرده و هر سال یک معضل اساسی بانوان را حل کنیم، به رسالتی که داشته‌ایم، عمل کرده‌ایم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، ماریا موسوی، مدیرکل بانوان واستانداری اردبیل، امروز سوم اردیبهشت به مناسبت هفته زن در ویژه برنامه «تجلیل از بانوان جهادی» در مرکز جهاد دانشگاهی استان اردبیل با اشاره به اینکه کار درحوزه بانوان کار عمیق و بسیار گسترده‌ای است، خاطرنشان کرد: حضور زنان در دوره‌های قبل تک بعدی در نظر گرفته شده، یا فقط خانواده یا تنها منحصر به خود زنان بوده است ولی دفتر بانوان در این دوره برنامه‌های کاملا منسجمی را در راستای توسعه استان اردبیل برداشته و خود را تنها منحصر به حوزه بانوان نمی‌داند.
وی گفت: برای تکامل یک زن باید مسائل ودیدگاه های فردی آن را در نظر گرفت، همچنان که مقام معظم رهبری در سال جاری در روز زن گفت: تکریم وبزرگ داشت زن باید از خانواده شروع شود، اگر درخانواده حرمتی برای مادر نهاده نشود در بیرون از خانه و در جامعه نیز این اتفاق نخواهد افتاد.
موسوی افزود: برای داشتن مادرانی تأثیرگذار در جامعه باید رشد و تعالی آنها در همه ابعاد و برنامه‌ها در نظر گرفته شود.
وی با یادآوری اینکه در گذشته زنان در حاشیه قرار گرفته‌اند، اضافه کرد: مشکلات حوزه زنان حل نمی‌شود مگراینکه هر سه قوه در کنار  آحاد مردم دست به دست هم داده واحساس مسئولیت کنند.
مدیرکل امور بانوان استانداری اردبیل با بیان اینکه رفع مشکل زنان یعنی رفع مشکل خانواده است، اضافه کرد: اگر به شکل علمی نیازهای زنان را بشناسیم به دور از شعار و قالب‌های ویترینی  به موضوع نگاه کینم و هرسال یک معضل اساسی بانوان را حل کنیم، به رسالتی که داشته‌ایم عمل کرده‌ایم.
موسوی با بیان اینکه خدمت به زنان خدمت به کل جامعه است، گفت: مادری که درجامعه امنیت و نشاط نداشته باشد حوصله هیچ کاری را نخواهد داشت.
در ادامه رامز نصیری صالح، رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل با اشاره به نقش پراهمیت زنان در جامعه افزود: زنان زیربنای خانواده هستند و تربیت فرزندان یکی از مهارت‌های زنانه است که در ذات او نهاده شده است و برای تربیت نسلی سالم در آینده امروز نیازمند تربیت مادران سالم و با نشاط هستیم.
وی گفت: جهاد دانشگاهی واحد اردبیل می‌تواند از راه‌های مختلف در آموزش‌های کوتاه مدت و بلند مدت خود با ارائه آموزش‌های لازم در تربیت مادران ودختران آینده به حوزه بانوان کمک بکند.

captcha