کد خبر: 1399688
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۱
در «افق» امروز دنبال می‌شود؛

بررسی مصوبات مجلس درباره تسهیلات ارائه شده به جامعه قرآنی

گروه فعالیت‌های قرآنی: در برنامه «افق» رادیو قرآن، مصوبات مجلس درباره تسهیلات ارائه شده به جامعه قرآنی مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، برنامه رادیویی «افق» که روزهای شنبه هر هفته از شبکه رادیویی قرآن پخش می‌شود، امروز، ششم اردیبهشت‌ماه به بحث و بررسی پیرامون مصوبات مجلس درباره تسهیلات ارائه شده به جامعه قرآنی می‌پردازد.
در این برنامه رادیویی که با اجرای‌ محمدرضا پورمعین به روی آنتن شبکه رادیویی قرآن می‌رود، حسن محمدی، مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور حضور داشته و به بیان مطالبی درباره تسهیلات ارائه شده به جامعه قرآنی از جمله معافیت مالیاتی موسسات و تحصیلات رایگان برای حافظان و قاریان می‌پردازد.
همچنین، در برنامه امروز افق، ولی یاراحمدی، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه نیز در قالب ارتباط زنده تلفنی به بیان مطالبی با موضوع برنامه می‌پردازد.
برنامه رادیویی افق به تهیه‌کنندگی فاطمه رحمانی، کاری از گروه اطلاع‌رسانی و فضای مجازی رادیو قرآن است که امروز، ششم اردیبهشت‌ماه از ساعت 14:15 به روی آنتن این شبکه رادیویی می‌رود.

captcha