کد خبر: 1399772
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۷
مدیرکل تبلیغات اسلامی چهار محال و بختیاری:

مراکز برگزارکننده اعتکاف نباید دغدغه تأمین مبلّغ داشته باشند

خبرنگاران افتخاری/ محمدامین آقائی: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان چهارمحال و بختیاری از حمایت نرم‌افزاری از مراکز برگزارکننده اعتکاف در این استان خبر داد.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام رحمة‌‌الله اروجی، مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری در جمع  طلاب و روحانیون شهرستان بروجن گفت: اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی در طول سال با همکاری طلاب و روحانوین و هیئت‌های مذهبی و هیئت‌امنای مساجد روز به روز رشد بهتری دارد. 



وی در ادامه افزود: با پیش‌بینی و هماهنگی‌های لازم، تمام مراکر برگزارکننده اعتکاف در استان از وجود روحانیون و مبلّغان بهره خواهند برد و هیچ‌کدام از مراکز بدون روحانی نخواهند ماند.



اروجی با اشاره به راه‌اندازی سامانه جامع اعزام مبلّغ توسط دفتر تبلیغات اسلامی قم اظهار کرد: از روحانیون درخواست می‌شود با مراجعه به این سامانه اطلاعات خود را ثبت کنند تا کار اعزام مبلّغ از طریق این سامانه زودتر عملیاتی شود.



وی خواستار برگزاری نماز صبح در همه مساجد شد و تأکید کرد: پیگیری و ساخت خانه‌های عالم از جمله اولویت‌های کاری این نهاد است.



یادآور می‌شود، این نشست روز جمعه، پنجم اردیبهشت‌ماه در محل مرکز آموزشی تحقیقاتی سیاسرد با جضور طلاب و روحانیون شهرستان بروجن برگزار شد.

captcha