کد خبر: 1400110
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۳

برگزاری جلسات «تفسیرالمیزان» در کتابخانه مرکزی خوزستان

فعالیت‌های قرآنی: رئیس کتابخانه مرکزی استان خوزستان از برگزاری دوره‌های آموزشی و جلسات تفسیر المیزان در این کتابخانه خوزستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های استان خوزستان، روح‌الله خادمی، رئیس کتابخانه مرکزی استان از برگزاری جلسات تفسیرالمیزان و تفسیر عارفانه حافظ روزهای سه‌شنبه هر هفته ساعت 18:30 الی 19:30 توسط استاد برجسته دانشگاه خبر داد.

وی افزود: این دوره‌های آموزشی توسط خانم کیانوش‌راد از اساتید دانشگاه و متخصص موضوعی این رشته در محل کتابخانه مرکزی استان خوزستان برگزاری می‌شود.

خادمی گفت: این مدرس، سابقه تألیف چندین کتاب و مقالات مرتبط در این موضوع تخصصی و همچنین تدریس در دانشگاه‌های استان را در کارنامه خود دارد.

رئیس کتابخانه مرکزی استان افزود: با توجه به نامگذاری سال 93 از سوی رهبر فرزانه انقلاب به نام «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» کتابخانه‌های عمومی به عنوان یک سرمایه فرهنگی تمام تلاش خود را در این زمینه به کار خواهند گرفت و برگزاری برنامه‌های مختلف فرهنگی بخشی از این حرکت خواهد بود.

وی عنوان کرد: این برنامه به صورت هفتگی و مستمر در کتابخانه مرکزی استان برگزار خواهد شد و امیدواریم با استقبال خوب اعضای کتابخانه مرکزی شاهد تداوم و استمرار بیشتر برنامه‌های فرهنگی از این قبیل در کتابخانه‌های عمومی باشیم.

خادمی در پایان گفت: برنامه‌های فرهنگی کتابخانه مرکزی استان در حال گسترش است. از جمله این برنامه‌ها، فعالیتهای مربوط به کودک و نوجوان، ویژه برنامه‌های نابینایان، برنامه‌های کانون ادبی و کانون قرآن و نهج البلاغه کتابخانه مرکزی و... که با استقبال بسیار خوب اعضا همراه بوده است. تلاش می‌شود برنامه‌های بیشتری مانند دوره‌های آموزشی و پژوهشی توسط اساتید دانشگاه و متخصصان موضوعی به برنامه‌های کتابخانه مرکزی خوزستان اضافه شود.

captcha