کد خبر: 1400281
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۱
معاون وزیر ارشاد:

برنامه‌های فرهنگی کشور متأثر از آموزه‌های قرآنی است

گروه اجتماعی: برنامه‌های فرهنگی کشور متأثر از آموزه‌های دینی و قرآنی است در این مسئله جای هیچ تردیدی نیست و اگر کسی غیر از این، تفکری دارد، صلاحیت احراز پست‌های مدیریتی را ندارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، حسین نوش‌آبادی، معاون حقوقی و امور استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یکشنبه، هفتم اردیبهشت در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان اظهار کرد: فرهنگ ما متأثر از آموزه‌های دینی است و این فرهنگ باید زمینه‌ساز تحول باشد.

وی افزود: در کشور ما قانون اساسی معتبری وجود دارد که مدیران را مکلف کرده تا به تمام بخش‌های مختلف فرهنگی توجه ویژه داشته باشیم، البته باید توجه داشت که فعالیت فرهنگی جای خود را دارد و فعالیت‌های هنری هم به نوبه خود قابل اهمیت است.

نوش‌آبادی با اشاره به اهمیت مطبوعات در دنیای امروز گفت: اگر قرار است به اعتلای فرهنگی و پیشرفت اقتصادی برسیم باید از ظرفیت‌های مطبوعات که در واقع پل ارتباطی مسئولان با مردم و به عبارت بهتر رکن چهارم دموکراسی هستند بهره بگیریم و وجود مطبوعات سالم و تأثیرگذار از ارزش‌های نظام محسوب می‌شود.

با عزم ملی باید از تمام ظرفیت‌ها و سلایق بهره بگیریم

وی اضافه کرد: عزم ملی می‌طلبد که از تمام ظرفیت‌ها با تمام سلایقی که دارند بهره بگیریم، نباید در باد این اندیشه خوابید که فرهنگ در وزارت فرهنگ و ارشاد خلاصه می‌شود، وزارت ارشاد خود را عضوی از خانواده بزرگ فرهنگی کشور می‌داند، ما متولی بخشی از امور فرهنگی هستیم و اهدافی که قانون برای ما تعریف کرده با قدرت جلو خواهیم برد، برای به ثمر نشاندن اهداف فرهنگی جامعه همه دستگاه‌ها باید بسیج شوند.

معاون حقوقی و امور استان‌های وزارت ارشاد با اشاره به هفته‌های معلم و کار و کارگر افزود: این دو هفته در واقع تداعی‌کننده نام امسال هستند، هفته معلم مظهر فرهنگ و هفته کار مظهر اقتصاد است، این دو عنصر تأثیرگذاری بسیاری در پیشرفت کشور دارند.

نوش‌آبادی با بیان اینکه همدان استانی متمدن و پرظرفیت در فرهنگ است، یادآور شد: همدان در عرصه علم، ادب، پرورش علما و بزرگان و همچنین شعر ظرفیت‌های زیادی دارد، در همدان 132 انجمن ادبی، 72 مدرسه قرآن و 25 نشریه محلی وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرند، ضمن اینکه وجود 101 مرکز انتشار سبب شده تا همدان تأمین‌کننده نیازهای حوزه چاپی استان‌های غرب و شمال غرب کشور باشد.

وی ابراز کرد: همدان در برگزاری جشنواره‌های بزرگ مثل فیلم کودک و نوجوان نیز پیشینه خوبی دارد و نباید تهران تنها متولی برگزاری جشنواره‌های بزرگ باشد، اگر یک استان ظرفیت برگزاری یک جشنواره مهم را داشته باشد ما این فرصت را از آن استان نمی‌گیریم.

این مقام مسئول گفت: هنر علاوه بر ماندگاری، امروز ابزاری برای رسیدن به تحولات مثبت است، امیدوارم مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد همدان در اجرای اهداف دولت تدبیر و امید و اعتلای فرهنگ و هنر همدان گام‌های مؤثری بردارد.

captcha