کد خبر: 1400449
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۳
در قالب دوره‌های پژوهش‌محوری؛

29 هزار فرهنگی لرستان با اندیشه‌های استاد مطهری آشنا شدند

گروه اندیشه: مدیرکل آموزش و پرورش لرستان از بهره‌مندی 29 هزار فرهنگی استان لرستان در قالب دوره‌های آموزشی ضمن خدمت (پژوهش‌محوری و مطهری‌پژوهی) از اندیشه‌ها و افکار استاد شهید مرتضی مطهری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، گودرز کریمی‌فر، مدیرکل آموزش و پرورش لرستان در نشست شورای آموزش و پرورش لرستان که عصر یکشنبه، هفتم اردیبهشت در استانداری برگزار شد در معرفی عملکرد اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان گفت: با توجه به ضرورت ترویج افکار و اندیشه‌های استاد شهید مرتضی مطهری در قالب دوره‌های آموزشی ضمن خدمت 29 هزار نفر از فرهنگیان لرستان با اندیشه‌ها و افکار استاد مطهری آشنا شده‌اند.

وی با بیان اینکه پژوهش‌محوری و مطهری‌پژوهی در اولویت برنامه‌های اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان است، اضافه کرد: با توجه به نقشی که شهید مطهری در وحدت بین حوزه و دانشگاه است می‌طلبد افکار، اندیشه‌ها و اثار این استاد و معلم وارسته به مردم به‌ویژه معلمان و دانش‌آموزان معرفی شود.

کریمی‌فر راه‌اندازی اتاق فکر و ایده و خلاقیت را از دیگر فعالیت‌ها در این اداره‌کل برشمرد و گفت: 70 نفر از اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های استان با این اتاق فکر و ایده و خلاقیت همکاری دارند.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان اجرای طرح همگام با مدیران و همراه با نوآوران را از دیگر برنامه‌های آموزش و پرورش استان در بحث نرم‌افزاری بیان کرد و افزود: هر هفته 8 الی 10 نفر از مدیران خلاق و دارای ایده، ایده‌ها و برنامه‌های خود را در قالب دوره های آموزشی در سطح مناطق و شهرستان‌ها به سایر معلمان ارائه می‌دهند.

کریمی‌فر طرح تفکر پیشکسوتان و خرد بازنشستگان در راستای بهره‌مندی از نظرات و تجربیات آن‌ها را از دیگر برنامه‌ها در آموزش و پرورش استان بیان کرد و گفت: با این قیبل برنامه‌ها تلاش ما بر این است که برنامه‌محوری و پژوهش‌محوری را در آموزش و پرورش نهادینه کنیم.

captcha